Algemeen

Dat is snel! Eerste corona-horrorfilm komt er al aan met... zombies

De coronapocalypse is hier!

door Arjen Rooseboom om 10:44 in Algemeen
Wanneer de wereld met een crisis te maken krijgt die genoeg bekendheid geniet, kan je erop wachten dat filmmaatschappijen er commercieel op in gaan haken. Full Moon Pictures maakt het echter wel heel erg bont wat betreft het coronavirus.

Online verschenen afgelopen weken documentaires en korte filmpjes en diverse grote projecten staan in de startblokken, maar de studio van exploitationfilms (snel in elkaar gedraaide B-producties die een slaatje willen slaan uit de actualiteit) heeft de primeur en kondigt een full feature aan met de weinig verhullende titel Corona Zombies.

Kritiek
Je zou kunnen twisten of het moment van release niet een beetje ongelukkig is (de halve wereld is volop aan het 'strijden'), maar de makers hebben in ieder geval niet stilgezeten, aangezien deze film in slechts 3 maanden uit de grond gestampt is, plus het feit dat de titel nog niet op IMDB is terug te vinden én ook nog geen trailer heeft.

Over een cast of verhaal is niets bekend, maar iedereen met een beetje voorkennis snapt natuurlijk dat dit geen zorgvuldig opgebouwd integer drama is. Niettemin schijnt er wel een kleine boodschap in te zitten: De virusuitbraak is namelijk vooral de schuld van overheidsinstanties die veel te laat reageren met ingrijpen. Dat klinkt ergens bekend...

Corona Zombies is vanaf aanstaande vrijdag 10 april op verschillende streamingsites in de VS te bekijken. Hieronder het affiche op Twitter:


14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Janty

Avatar

zal ik gewoon voor de fun "kijken" :D

Renegade

Avatar

Ik kan er geen "fun" in vinden. Te snel. En zeker nu. Heel slecht.

TwinsA

Avatar

????

Maac

Avatar

TOILET PAPER PANIC!

Moviemagic

Avatar

Misschien dat ze er dan nog (zwarte) humor erin gooien om het nog een beetje kijkbaar te maken. Misschien hetzelfde niveau als Sharknado e.d.

Hiss

Avatar

Ik denk eerder dat deze film al gepland/gemaakt was als gewone zombiefilm. Plak er een corona-etiketje op en er ontstaat een buzz.

chefry1983

Avatar

Ik kijk er al naar uit

Monojaxx

Avatar

Beetje wrang om een productie zo in de picture te zetten met deze naamgeving, terwijl er wereldwijd duizenden mensen liggen te vechten voor leven. Niet gepast imho.

suicide squad lid

Avatar

tegen dat die er komt is het corona virus al voorbij

CoronaForLife

Avatar

Als ze maar wel 1,5 meter afstand houden!!!

Fluffer

Avatar

De titel alleen al ,goedkoop en sensatiezucht en zal daarbij slecht gemaakt zijn .

donniebrasco

Avatar

Rot op met die onzin! #stayhome

kokosnoot

Avatar

Ik denk dat Hiss wel eens gelijk kon hebben.

NieuwsFilm

meest populair