Dat is snel! Eerste corona-horrorfilm komt er al aan met... zombies

Dat is snel! Eerste corona-horrorfilm komt er al aan met... zombies

De coronapocalypse is hier!

Wanneer de wereld met een crisis te maken krijgt die genoeg bekendheid geniet, kan je erop wachten dat filmmaatschappijen er commercieel op in gaan haken. Full Moon Pictures maakt het echter wel heel erg bont wat betreft het coronavirus.

Online verschenen afgelopen weken documentaires en korte filmpjes en diverse grote projecten staan in de startblokken, maar de studio van exploitationfilms (snel in elkaar gedraaide B-producties die een slaatje willen slaan uit de actualiteit) heeft de primeur en kondigt een full feature aan met de weinig verhullende titel Corona Zombies.

Kritiek
Je zou kunnen twisten of het moment van release niet een beetje ongelukkig is (de halve wereld is volop aan het 'strijden'), maar de makers hebben in ieder geval niet stilgezeten, aangezien deze film in slechts 3 maanden uit de grond gestampt is, plus het feit dat de titel nog niet op IMDB is terug te vinden én ook nog geen trailer heeft.

Over een cast of verhaal is niets bekend, maar iedereen met een beetje voorkennis snapt natuurlijk dat dit geen zorgvuldig opgebouwd integer drama is. Niettemin schijnt er wel een kleine boodschap in te zitten: De virusuitbraak is namelijk vooral de schuld van overheidsinstanties die veel te laat reageren met ingrijpen. Dat klinkt ergens bekend...

Corona Zombies is vanaf aanstaande vrijdag 10 april op verschillende streamingsites in de VS te bekijken. Hieronder het affiche op Twitter:


NieuwsFilm

meest populair