Algemeen

'Star Wars: The Rise of Skywalker' veel eerder op Disney+?

Het lijkt erop dat de film een heel stuk eerder te zien zal zijn dan verwacht werd.

door Jim Pedd om 07:12 in Algemeen
Disney heeft nog niet bekendgemaakt wanneer Star Wars: The Rise of Skywalker op zijn streamingdienst komt te staan. Een nieuw gerucht wijst erop dat de film veel eerder online zal komen te staan dan we hadden verwacht.

Lang werd er gespeculeerd dat de film pas in de loop van juni op Disney+ zou komen te staan. Een nieuwe aanwijzing hint ernaar dat de film mogelijk een stuk eerder online zal verschijnen. De populaire Steele Wars Podcast wijst erop dat er iets cools verbonden aan de Star Wars-franchise naar Disney+ komt met de Pasen.

The Rise of Skywalker?
De film werd op 20 december 19 uitgebracht in de bioscopen. Om die reden werd verwacht dat de film pas in juni op Disney+ zou komen. Voorganger The Last Jedi ging op 15 december 2017 in première ging, en kwam op 26 juni 2018 op Netflix te staan. Zo bezien zou het nog wel even moeten duren eer The Rise of Skywalker te streamen valt.

Maar vanwege het coronavirus brengt Disney een aantal van zijn films en series eerder online dan we hadden verwacht. Zo staat Pixar-film Onward nu al op Disney+ en is The Rise of Skywalker ook eerder te koop dan verwacht was. Kortom: hopelijk kunnen we dit weekend de film verwelkomen op D+!

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Fargo

Avatar

Onward staat niet in Nederland op Disney+

SunChaser

Avatar

Nee die wordt eerst verhuurd voor 20 dollar ofzo

ajleppink

Avatar

De blu-ray heeft in ieder geval vertraging :(

Marcel34

Avatar

Is de blu Ray ook eerder te koop dan sites bol.com gefen aan eerst 4 mei nu naar juni volgens mij klopt dat niet, in Amerika is hij 30 maart al gerelease, en de vorige 2 delen waren altijd in april!

Marcel34

Avatar

Wat vertraging hij stond op 24 april gereleased toen 4 mei en nou inmiddels uitgesteld naar juni, komt tie überhaupt dit jaar wel uit op blu ray star wars the rise of Skywalker

Thomas123

Avatar

De dvd release heeft vertraging ivm het coronavirus. Je kan de dvd ook op zavvi kopen met nl ondertiteling en de Engelse titel op de Hoes heb je er ook nog bij

NieuwsFilm