Netflix

3 zenuwslopende thrillers die nu gewoon op Netflix staan!

Spanning en sensatie op streaming.

door Bram de Groot om 22:30 in Netflix
Er staan toch best veel goede films op Netflix, zeker als het gaat om onvervalste zenuwslopende thrillers. Hieronder drie tips voor vanavond, of misschien een ander rustig moment!

Collateral (2004)

Regie: Michael Mann | Hoofdrollen: Tom Cruise, Jamie Foxx en Jada Pinkett Smith

Deze actiethriller met Tom Cruise als de huurmoordenaar Vincent is misschien wel de beste in zijn soort. Met rollen van Jamie Foxx (genomineerd voor een Oscar), Jada Pinkett Smith, Mark Ruffalo én Javier Bardem en de cameo van Jason Statham is dit opnieuw een waanzinnige film van Michael Mann (Heat). Niet gezien? Just do it!Training Day (2001)

Regie: Antoine Fuqua | Hoofdrollen: Denzel Washington, Ethan Hawke en Scott Glenn

Als jonge agent kijk je waarschijnlijk graag naar hoe de senioren in het veld het doen. In Training Day wenstte het personage van Ethan Hawke dat hij nooit in de auto van Denzel Washingtons Alonzo "King Kong ain't got shit on me" Harris was gestapt. Een pakkende film van Antoine Fuqua met alles erop en eraan en een monsterlijke Oscar-rol van Washington! Must see.Green Room (2015)

Regie: Jeremy Saulnier | Hoofdrollen: Imogen Poots, Patrick Stewart en Anton Yelchin

Deze thriller laat zien hoe een aantal jonge bandleden te maken krijgt met een groep gewelddadige neonazi's. De film werd geregisseerd door Jeremy Saulnier (Blue Ruin, 2013) en er zijn meerdere bekende gezichten te zien, met onder meer Patrick Stewart en Anton Yelchin. Spannend, op momenten eng en gewoon erg vermakelijk. Zeker even aanzetten!4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Fluffer

Avatar

Green room is de beste van de 3 voor mij , de andere 2 zijn ok maar redelijk mainstream.

Lewis

Avatar

Staat Prisoners er niet meer op? Die was super.

evilvermins

Avatar

Collateral is de beste van de drie voor mij. De stijl en settings van Mann zijn echt geweldig. Al kan deze niet tippen aan heat. Prachtig hoe hij L.A in die film in beeld bracht.

Green Room was een vermakelijk filmpje waardoor ik fan begon te worden van jeremy saulnier. En toen kwam hold the dark.... nu twijfel ik weer aan de kwaliteiten van Saulnier als reggiseur

Rohieth

Avatar

TRAINING DAY!!!!!!!!
Zoveel memorabele scenes, zoveel memorabele quotes. Die steekt er met kop en schouders bovenuit!!!

NieuwsFilm

meest populair