Horrortopper 'The Others' krijgt een moderne remake

Horrortopper 'The Others' krijgt een moderne remake

Horrorfilm met Nicole Kidman gaat in de remake-molen.

In 2001 verscheen de horrorfilm The Others van regisseur Alejandro Amenabar, ook bekend van films als Regression (2015) en Agora (2009). Met Nicole Kidman in de hoofdrol werd The Others een groot succes. De remake-molen staat aan.

De productiemaatschappij Sentient Entertainment heeft de remake-rechten bemachtigd van de bovennatuurlijke horrorfilm. De partij heeft het plan om het verhaal een moderne invulling te geven. Meerdere A-list acteurs zouden al interesse hebben getoond en grote filmstudio's zouden zich al hebben gemeld.

"Het is bijna griezelig hoe actueel de thema's vandaag de dag zijn: zelfisolatie, paranoia en angst, en natuurlijk het intense verlangen om onze kinderen en onszelf tegen het kwaad te beschermen," zei Sentient-kopman Renee Tab tegen Deadline.

"We kijken ernaar uit om het verhaal achter het hoofdpersonage Grace te ontrafelen, wiens pijn en demonen kijkers meeneemt op een emotionele reis," aldus Tab.

Horrortopper The Others
In The Others wonen Grace (Kidman) en haar twee kinderen in een landhuis op een eiland aan de Engelse kust. Haar echtgenoot is weg om te vechten in de Tweede Wereldoorlog en hun kinderen hebben een ziekte waardoor ze niet in contact kunnen komen met zonlicht. Hun leven bestaat daardoor uit flink wat regeltjes.

In 2001 werd er wereldwijd meer dan 200 miljoen dollar opgehaald en er waren nominaties voor onder meer een Golden Globes Award en BAFTA's.



NieuwsFilm

meest populair