Gerucht: Dit wordt Marvels 'Avengers 5'

Gerucht: Dit wordt Marvels 'Avengers 5'

Er wordt naar het schijnt al heel rustig opgebouwd naar een nieuwe Avengers-film.

Het gerucht gaat dat Marvel Studios hard werkt aan een nieuwe Avengers-film. We weten van Marvel-baas Kevin Feige dat het sowieso de bedoeling is om die ooit te maken. Maar in welke vorm wilde hij toen nog niet vertellen.

Vandaag stelt Thomas Polito van de site Geeks WorldWide dat Marvel zich voorbereidt op pitches van schrijvers voor een film over de Young Avengers. Voor die film heeft Marvel al enige voorbereidingen getroffen, onder meer door Scott Langs dochter Cassie volwassen te maken in Avengers: Endgame en door te werken aan de serie Hawkeye rond Kate Bishop.

De kans bestaat dat Marvel de komende jaren steeds meer zaadjes plant die uiteindelijk geoogst kunnen worden voor zo'n Young Avengers-film. Tegelijk zijn er dan natuurlijk ook nog een boel 'oudgedienden' als Captain Marvel en Black Panther, die ook prima in een ander Avengers-team kunnen functioneren. Of er dus per se een Young Avengers-film komt is maar de vraag, maar de mogelijkheid bestaat natuurlijk wel.

Avengers 5
Na vier Avengers-films, kondigde Kevin Feige aan dat die franchise voorlopig even in de koelkast gaat. Meerdere Avengers gingen met pensioen en daarom besloot Marvel om weer rustig aan een nieuw team op te bouwen.

"Alles wat je gezien hebt in Phase 1 en 2 en ook in 3, met alle nieuwe personages, zijn heel belangrijk in de toekomst van het MCU," vertelde Feige al eens over de langetermijnplannen die Marvel voor ogen heeft."We focussen ons heel erg op een stap per keer, want we willen blijven verrassen met onze verhalen, naar onverwachte plekken reizen en met onverwachte genres blijven spelen."

NieuwsFilm

meest populair