Eerste setfoto's van horrorfilm 'Wally's Wonderland' met Nicolas Cage

Eerste setfoto's van horrorfilm 'Wally's Wonderland' met Nicolas Cage

Deze keer neemt hij het op tegen kwaadaardige animatronics.

Een paar maanden terug hoorden we voor het eerst van Wally's Wonderland, de horrorfilm waarin Nicolas Cage het op zal nemen tegen duivelse animatronics. De eerste set foto's hieronder tonen hoe een paar van deze robots eruit komen te zien.

Buiten het feit dat Cage de hoofdrol op zich neemt, produceert hij de film ook. Hierin begint hij als een zwerver maar krijgt een baantje aangeboden als conciërge in het verlaten pretpark, genaamd Wally's Wonderland.

Ondanks het feit dat hij het niet echt wil doen, accepteert hij toch, maar daar krijgt hij snel spijt van. Wanneer hij een nacht in het pretpark doorbrengt, ontdekt hij al snel dat deze plek bevolkt wordt door bezeten animatronics en moet hij vechten om te overleven.

Hieronder is een eerste blik vrijgegeven op een paar kwaadaardige robots en van Cage zelf.

Tweet verwijderd

Cast & crew
Het script is geschreven door G.O. Parsons en andere belangrijke rollen zijn weggelegd voor o.a. de tamelijk onbekende Grant Cramer, Jeremy Davis en Danny Roth. Beth Grant is, buiten Cage, nog misschien wel de bekendste naam. Zij was te zien in films als Speed en No Country for Old Men.

NieuwsFilm

meest populair