Daisy Ridley over keiharde kritiek op 'Star Wars: The Rise of Skywalker'

Hoe vielen de harde reacties van fans bij Ridley?

Actrice Daisy Ridley heeft alles meegemaakt als het aankomt op fans en Star Wars. Toen ze met The Force Awakens aan de franchise begon, was de ervaring nog heel positief, maar met The Rise of Skywalker was dat wel anders.

"De reactie veranderde echt bij elke film. Eerlijk gezegd was 98% van alles echt buitengewoon, maar deze laatste film was heel lastig," aldus Ridley. "Januari was niet zo'n mooie maand. Het was vreemd. Voor mijn gevoel was alle liefde die we in het begin hadden wel weg bij deze film."

Geen liefde meer
De actrice keek naar de documentaire die draait om het Skywalker-verhaal en om de productie van de franchise. "Ik keek deze week naar de The Skywalker Legacy-documentaire en die zit echt helemaal vol liefde. Ik vind dat wel moeilijk als je onderdeel uitmaakt van iets dat vol liefde zit en dat mensen het dan niet goed vinden."

De actrice vindt veel van de reacties wat overdreven. "Natuurlijk mag iedereen iets niet goed vinden, maar het voelt alsof het nu wel anders is. Ik denk dat het komt door sociale media en al die dingen."

Al sinds de prequel-films gaat het niet zo goed met fanreacties op de franchise. De liefde van fans is groot, waardoor het heel moeilijk is om iets te maken dat goed valt. Zo moest actrice Kelly Marie Tran zelfs bijna onderduiken omdat de fans zo boos waren op de film The Last Jedi.

NieuwsFilm

meest populair