Regisseur 'Sonic' kan niet wachten op team-up met Tails in tweede film

Regisseur 'Sonic' kan niet wachten op team-up met Tails in tweede film

De twee populaire gamepersonages moeten in het vervolgdeel samen te zien zijn op het witte doek.

Sonic the Hedgehog wist razendsnel de harten van zowel jonge als oude fans te veroveren. Een vervolgfilm kan dan ook haast niet uitblijven. Zeker is dat we daarin in ieder geval de team-up van Sonic en zijn goede maat Tails gaan zien, zo bevestigt regisseur Jeff Fowler in een nieuw interview.

"Ik heb veel screenings van de film bezocht, maar de reacties van mensen op het opduiken van Tails aan het einde van de film, verrasten me iedere keer weer", vertelt Fowler. "Het was fantastisch om kinderen dolenthousiast te zien roepen naar het scherm. Ik kon maar geen genoeg krijgen van zulke reacties".

Volop mogelijkheden
"Het idee dat we een hele film hebben gemaakt zonder ook maar één scène met Sonic en Tails samen is geweldig en maakt me ook enthousiast voor de sequel", aldus de regisseur, die dus niet kan wachten om de vriendschap van de twee populaire gamepersonages te gaan verkennen.


Vervolgdeel onderweg?
Paramount Pictures heeft nog niets naar buiten gebracht over een mogelijke tweede film, maar gezien het succes van Sonic - kijkend naar de bioscoopomzet en warme ontvangst - is het haast ondenkbaar dat deze er niet komt.

NieuwsFilm

meest populair