Knallende ruzie tussen Iron Man en Doctor Strange op verwijderde beelden 'Avengers: Infinity War'

Knallende ruzie tussen Iron Man en Doctor Strange op verwijderde beelden 'Avengers: Infinity War'

De ego's van de twee helden zorgden voor de nodige onderlinge spanningen.

In Avengers: Infinity War wordt Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) flink gemarteld door Thanos-volgeling Ebony Maw (Tom Vaughan-Lawlor) voor de Time Stone. John Staub, concepttekenaar, heeft nu een verwijderd moment gedeeld waarin Strange via astrale projectie Iron Man (Robert Downey Jr.) om hulp vraagt.

Stephen Strange en Tony Stark hebben in Infinity War - naast dat ze beiden een held zijn - één ding duidelijk gemeen: ze hebben allebei een enorm ego. In het eerste deel van het Marvel-tweeluik zitten dan ook een aantal momenten waarop hun ego's botsten. In een eerdere versie van het script zat nog een ander 'gespannen momentje' tussen Doctor Strange en Iron Man, zo onthult John Staub via Instagram.

'Kan het niet wat sneller?'
Doctor Strange werd op het ruimteschip van Ebony Maw gemarteld door de Octo Tentakel-lookalike voor de Time Stone, één van de zes Infinity Stones die Thanos (Josh Brolin) nodig had om zijn queeste te volbrengen. In de verwijderde scène bezocht Strange Stark in zijn astrale vorm om - behoorlijk geïrriteerd - te klagen over het feit dat Stark er wel héél lang over deed om zijn lichaam te vinden.

Volgens Staub was op dit punt in de film Starks pak echter beschadigd, waardoor hij niet kon vliegen en het allemaal wat langer duurde.



NieuwsFilm

meest populair