Bruce Campbell schooit om rol in 'Doctor Strange 2' van zijn goede vriend Sam Raimi

De twee werken immers al jaren samen.

Bruce Campbell is al bijna veertig jaar bevriend met regisseur Sam Raimi. Die vriendschap begon met hun samenwerking voor The Evil Dead (1981). Later dook Campbell nog in heel wat films van de regisseur op. De acteur hoopt dan ook dat zijn goede vriend een rolletje voor hem overheeft in Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Vandaag werd bekend dat Sam Raimi (Spider-Man) inderdaad heeft getekend voor de regie van de Marvel-film Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Raimi volgt daarmee Scott Derrickson op die eerder bij de productie vertrok vanwege de gebruikelijke 'creatieve meningsverschillen'.

Iedereen blij
Dat Marvel Raimi binnen heeft gehengeld, kan op veel enthousiaste reacties van de fans rekenen. Maar ook Bruce Campbell is blij, want de komst van Raimi biedt mogelijkheden om weer een klein rolletje te spelen in een grote superheldenfilm. Campbell had eerder immers ook diverse cameo's in de Spider-Man-trilogie van Raimi.

Challenge accepted
"Er moet toch iemand zijn om de Doctor uit te dagen?" vraagt Campbell op Twitter. Veel mensen denken dat Campbell zich sowieso geen zorgen hoeft te maken: Raimi zal vast een rolletje voor hem overhebben in Doctor Strange in the Multiverse of Madness. De kans op zo'n gave cameo laat ook Marvel vast niet schieten...



NieuwsFilm

meest populair