Online pokertoernooi van Ben Affleck brengt enorm veel geld op

Online pokertoernooi van Ben Affleck brengt enorm veel geld op

Samen met vele bekendheden bracht de acteurs een hoop geld op voor een goed doel.

Het is geen geheim dat The Way Back-ster Ben Affleck dol is op poker. In duistere tijden heeft het hem zelfs in de problemen gebracht, na te veel te hebben gedronken. Maar het afgelopen weekend heeft hij iets positiefs weten te doen met zijn hobby.

Vorige week kondigde de 47-jarige acteur en filmmaker aan een online pokertoernooi te organiseren waarmee hij geld wilde inzamelen voor een goed doel. Namelijk Feeding America, een non-profitorganisatie die mensen in nood helpt qua voeding en onderdak. Het resultaat verdient een applausje.



Kampioen
In het vriendelijk bedoelde toernooi nam Affleck het tegen allerlei bekende vrienden op. Wie meedeed moest een bedrag van 10.000 dollar doneren. Samen met andere toetsenbordenhelden zoals Tobey Maguire, Bryan Cranston, Adam Sandler, Sarah Silverman, Jon Hamm, Kevin Smith en Tom Brady sleepte Affleck 1.75 miljoen dollar binnen.

Hoewel er uiteindelijk een winnaar overbleef die met alle virtuele chips eindigde, is al het ingezamelde geld naar Feeding America gegaan. De kampioen van het toernooi is uiteindelijk de professionele pokeraarster Ebony Kenney geworden. Kevin Pollak werd tweede. Bekijk de vier uur durende voorstelling hier op Twitch.

NieuwsFilm

meest populair