Regisseur Rian Johnson verdedigt wegknippen sterke scène met Rey in 'The Last Jedi'

Regisseur Rian Johnson verdedigt wegknippen sterke scène met Rey in 'The Last Jedi'

Een goede scene, maar niet op het goede moment...

Ondanks het feit dat de laatste Star Wars-trilogie vorig jaar met The Rise of Skywalker tot een eind kwam, verschijnt er toch nog regelmatig nieuws over. Nu is het weer zover, aangezien een online deleted scene uit The Last Jedi de ronde doet.

In de scene, die hieronder te bekijken is, zien we dat Rey (Daisy Ridley) een bevel van Luke Skywalker (Mark Hamill) negeert en ingrijpt bij een overal op de planeet Ahch-Tho, waar zij verblijven. Achteraf blijkt het echter om een test te gaan en wilde Skywalker alleen zien hoe Rey zou reageren. Dat schiet haar echter in het verkeerde keelgat.



Waarom weggehaald?
Nu dat de scène online is te zien vragen veel mensen zich af waarom deze uit de film werd geknipt, aangezien deze toch tamelijk belangrijk lijkt te zijn voor het verhaal. Niemand minder dan regisseur Rian Johnson reageert hierop.

Zo zegt Johnson: ''De scène voelde een beetje repetitief aan. Op dat punt in de film wilden we het gaspedaal induwen en opbouwen naar de finale. Het is een geweldige scène. Ze was moeilijk om ze eruit te knippen, maar het was uiteindelijk de juiste keuze''.

NieuwsFilm

meest populair