Gave concept art 'Avengers: Infinity War' toont gevaarlijke Thanos-actie

Gave concept art 'Avengers: Infinity War' toont gevaarlijke Thanos-actie

We zien op deze concept art hoe Thanos de zielen uit de Avengers zuigt.

Er zijn alweer twee jaar verstreken sinds Avengers: Infinity War te zien was. De film laat zien hoe superschurk Thanos de zes Infinity Stones verzamelt en gaandeweg niet te verslaan blijkt.

De film bracht alle Avengers bij elkaar, maar bundelde hun krachten ook nog eens de Guardians of the Galaxy. Gezamenlijk namen zij het op tegen Thanos en nieuwe concept laat zien dat er een scène helaas niet in de uiteindelijke film kwam. Dat is er een waarin Thanos de zielen uit de helden zuigt, terwijl ze strijden op de planeet Titan.

Soul Stone
Thanos gebruikt de Soul Stone om de zielen uit de personages te zuigen. Acteur Tom Holland onthulde in het verleden al eens dat de scène daadwerkelijk opgenomen is. Maar helaas werd besloten deze niet in de film te zetten. Waarom precies is niet duidelijk, maar wellicht had het ermee te maken dat de scène al redelijk lang was en dat men hem wilde stroomlijnen.

Van Holland weten we ook dat Spider-Man in de scène cruciaal was om de zielen van de personages terug in hun lichamen te krijgen. Dat lukt wel, maar niet veel later gaan ze alsnog dood als Thanos zijn Infinity Gauntlet gebruikt.




NieuwsFilm

meest populair