Josh Brolin (Thanos) door het stof na negeren regels corona-quarantaine

Josh Brolin (Thanos) door het stof na negeren regels corona-quarantaine

"Het is soms moeilijk om eerlijk te zijn."

Sicario: Day of the Soldado-acteur Josh Brolin heeft een overtreding gemaakt en erkent dat. Gedurende deze corona-tijden is het zo'n beetje voor iedereen verboden om de woning te verlaten tenzij het werkelijk nodig is. De 52-jarige Brolin besloot samen met zijn gezin opa en oma op te zoeken. Dat leverde gelazer op.

Op Instagram plaatste de Amerikaan een foto van het bezoekje aan vaderlief James Brolin en diens vrouw Barbra Streisand. Maar toen zijn volgers merkten dat hij de regels van de quarantaine aan zijn laars lapte, kreeg hij er online van langs. Daaropvolgend verwijderde Brolin de foto.


Zwembad
Gisteren verscheen er een video van Brolin waarin hij zijn excuses aanbiedt voor het bovengenoemde ongeval. Hij legt uit dat hij met zijn vrouw Kathryn en hun dochter Westlyn langs wilde gaan en op veilige afstand zou blijven.

"Mijn vader woont naast ons en het plan was om niet dichtbij ze te zijn," vertelt Brolin. "Dat liep in de soep en is onze verantwoordelijkheid. We gingen iets ophalen en wilden het zwembad aan onze dochter zien. Omdat we er niet eentje hebben. Ja, ik denk wel dat het onverantwoord was."


Waarheid
De acteur is overduidelijk blij met zijn volgers. Zij hebben hem op zijn fout aangesproken. "Weet je, het is soms moeilijk om eerlijk te zijn. Het is moeilijk om eerlijk te zeggen: 'Misschien heb ik het verkloot.'

Ik wist dat het een mogelijkheid was. Niet vanwege de reacties, maar omdat de reacties me terughaalden naar m'n eigen waarheid. En dat is verdomd nederig, man."

NieuwsFilm

meest populair