Jennifer Lopez moet mogelijk $150.000 betalen voor delen foto van... zichzelf!?

Jennifer Lopez moet mogelijk $150.000 betalen voor delen foto van... zichzelf!?

De zoveelste rechtszaak waar ze mee te maken heeft.

Thuis zitten en rusten zit er niet in voor Jennifer Lopez. De actrice annex zangeres is deze week wederom het slachtoffer geworden van een aanklacht. Medio 2017 plaatste de 50-jarige schone een afbeelding op haar Instagram waarvan de rechten toebehoren aan fotograaf Steve Sands. Hij wil graag nu een hoop centen ontvangen.

We hebben het over 150.000 dollar. Achter de aanklacht - die op Lopez en haar onderneming Nuyorican Prouctions gericht is - zitten Splash News en Picture Agency. Volgens hen is Lopez schuldig geweest aan inbreuk op het auteursrecht. Inmiddels heeft ze de foto verwijderd, die bijna 700.000 duimpjes omhoog kreeg.


Toestemming
Dit is niet de eerste keer dat Lopez beschuldigd is van het gebruiken van andermans eigendom zonder toestemming. Vorig jaar oktober gebeurde precies hetzelfde, maar dan met een foto van Lopez en haar verloofde Alex Rodriguez. Ook toen werd ze voor een bedrag van 150.000 dollar aangeklaagd.

Zwendelaarster
Momenteel lijkt Lopez een makkelijk doelwit. Begin dit jaar werd ze namelijk aangeklaagd door de ex-stripper die Lopez min of meer in het misdaaddrama Hustlers belichaamt. Volgens deze Samantha Barbash is ze zwartgemaakt en uitgebuit. Die pijn moet verlicht worden met 40 miljoen dollar aan bankbiljetten.

NieuwsFilm

meest populair