Eerste recensies grote Netflix-film 'Extraction' met Chris Hemsworth

Eerste recensies grote Netflix-film 'Extraction' met Chris Hemsworth

Van de makers van Avengers: Endgame.

Vandaag verschijnt op Netflix Extraction. De film komt van producenten Anthony en Joe Russo (Avengers: Endgame) en de eerste recensies staan ondertussen online.

De actiefilm met een hoofdrol voor Thor-acteur Chris Hemsworth is na 63 getelde recensies nog net aan Fresh op Rotten Tomatoes. De Tomatometer staat op het moment van schrijven op 62%, met een 5.88 / 10 als gemiddelde beoordeling.

Hoe wordt erover geschreven?
De 'Critics Consensus' op Rotten Tomatoes luidt: "Het spectaculaire stuntwerk en een pakkende prestatie van Chris Hemsworth kunnen niet voorkomen dat hij in Extraction wordt meegesleurd door zijn eigen doelloze geweld."

Als er wordt gekeken naar het commentaar van de toonaangevende recensenten, dan valt op dat velen het een prima actiefilm vinden. "'Extraction is volkomen oprecht en ook best leuk," schrijft de Lindsey Bahr van Associated Press.

Maar het niveau had voor de meesten wel iets hoger kunnen liggen. "Extraction zou beter zijn als deze twee keer minder zo dom was geweest," aldus Mark Olsen van Los Angeles Times.

Ga jij deze Netflix-blockbuster kijken?
Ga jij snel Extraction snel aanzetten op Netflix? Laat je anders nog even motiveren door onderstaande trailer.



NieuwsFilm

meest populair