Algemeen

'Spider-Man: Far From Home' is veel succesvoller dan 'Homecoming'

De twee MCU-superheldenfilms rond Spider-Man deden het allebei erg goed.

door Bram de Groot om 15:45 in Algemeen
Met een wereldwijde opbrengst van ruim 1,1 miljard dollar ging Spider-Man: Far From Home als eerste Spider-Man film langs het miljard. De superheldenfilm van verleden jaar van Sony Pictures blijkt nu erg veel geld in het laatje van de studio te hebben gebracht.

Via Deadline, een website die vaak bovenop Box Office-resultaten zit, laat nu weten dat Spider-Man: Far From Home maar liefst 339 miljoen dollar winst heeft opgeleverd voor Sony Pictures. En dat is flink wat meer dan de ruim 200 miljoen dollar winst van Spider-Man: Homecoming uit 2017.

Voorbij Skyfall
Overigens is Far From Home sowieso de financieel hoogst scorende film van Sony Pictures tot op heden, aangezien voorbij werd gegaan aan de wereldwijde opbrengst van Skyfall uit 2012.

Overigens zou Disney zo'n 5 procent van de winst ontvangen. Door een nieuwe deal rond Spider-Man 3 zou dat nu zo'n 25 procent zijn. Het derde deel moet in de zomer van 2021 verschijnen.

Welke van de twee films vind jij eigenlijk de beste? Homecoming of Far From Home?

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Goku32

Avatar

Ja terecht was ook een veel betere film. Hopelijk word deel 2 net zo goed

adofmirosch

Avatar

Ik weet niet of ik de enige ben. Maar ik vind de beide films niet goed, ik kom er gewoon niet door heen. Tom Holland speelt een uitstekende Spider-Man en hij doet echt zijn best. Bij beide films zijn de villains het beste, iets wat bijzonder is bij een marvel film.
De villains zijn top, Jake Gyllenhaal vind ik zelfs de beste badguy die in 1 marvel film komt.

Alles buiten de villains is niet om door heen te komen. Alle bijrollen zijn vreselijk. Neem nou de kids van zijn school nog nooit zo'n irritant zooitje bij elkaar gezien.
De actie scènes zijn ook niet bepaald het beste uit een marvel film. Toch is Deel nog wel iets beter dan deel 2.
Deel 2 was pas echt om te janken. De irritante kids zijn trug maar dit maal nog vervelender dan het vorige deel. De film gaat over reizen maar het voegde niks toe, hij had werkelijk gewoon in new york kunnen blijven en je had de zelfde film gehad.

Nee kijk alsjeblieft de scènes met Spider-Man en mysterio/vulture en laat de rest achterwege.

baron nostalgia

Avatar

Persoonlijk vond ik homecoming de beste maar dat komt voornamelijk omdat ik vulture een betere schurk vond met betere motivatie dan mysterio

556122

Avatar

Ze waren nog chill, maar nu kunnen ze hem het duistere laten verkennen

NieuwsFilm

meest populair