Acteur Sebastian Stan waarom Captain America Bucky niet het schild geeft in 'Avengers: Endgame'

Acteur Sebastian Stan waarom Captain America Bucky niet het schild geeft in 'Avengers: Endgame'

Het is meer een gunst dan iets anders.

OPGELET: Avengers: Endgame spoilers aanwezig!

Ondanks het feit dat Avengers: Endgame erg sterk werd onthaald, was niet iedereen het ermee eens dat Steve Rogers op het einde van de film zijn schild en daarmee de Captain America-rol aan Sam Wilson i.p.v. Bucky geeft. Acteur Sebastian Stan reageert hier nu zelf op.

Sommige mensen vinden dat Bucky het meer verdiende, aangezien hij Roger's oudste vriend is. Wel wordt Bucky 'slecht'. Op een gegeven moment lijkt het er namelijk op dat hij dood is, maar HYDRA heeft hem 'gebrainwashed' en getransformeerd in een vechtmachine genaamd The Winter Soldier.

Na Captain America: Civil War besluit hij naar Wakanda te gaan, waar hij de titel The White Wolf krijgt. Door de Thanos-snap verdwijnt hij echter in Infinity War maar keert weer terug in Endgame. Toch houdt het hier niet voor hem op, aangezien hij opnieuw terug zal keren voor de Disney+ serie The Falcon and the Winter Soldier.

De goede keuze
Veel mensen vinden dat er nog meer voor Bucky had ingezeten en dat hij de rol van Captain America verdient. Stan vindt echter dat de juiste keuze is gemaakt: ''Ik denk dat Bucky op het einde van Endgame daar is waar hij wil zijn. Een nieuwe start om zijn eigen leven te kunnen leiden''.

''Hetzelfde geldt voor Steve. We spelen beiden personages die getraumatiseerd zijn door de oorlog en willen allebei eigenlijk andere levens leiden. Steve gaat dan ook terug in de tijd en neemt daarmee eindelijk eens tijd voor zichzelf, aangezien hij zijn hele leven al voor andere mensen vocht en zorgde. En ik denk dat Bucky dat zijn beste vriend ook gunt''

Ambitie
''De reden waarom Steve Bucky niet het schild geeft is volgens mij om dezelfde reden. Hij wil Bucky niet het schild geven omdat hij hem iets anders toewenst, namelijk zijn eigenlijk leven, iets wat Bucky eigenlijk nooit gehad heeft. Sam is de perfecte kandidaat en is bereid om nog veel van zichzelf te geven. Het gaat Steve en Bucky niet om het schild en de titel. Het gaat hen meer om nog wat te kunnen hebben aan hun eigen leven''.



NieuwsFilm

meest populair