Krijgen we een 'Godzilla'-film die zich in de prehistorie afspeelt?

Krijgen we een 'Godzilla'-film die zich in de prehistorie afspeelt?

Michael Dougherty wil er eigenlijk wel aan!

Regisseur Michael Dougherty deed mee aan een kijkfeestje voor Godzilla: King of the Monsters. Hij vertelde toen dat hij heel veel interesse heeft in een Godzilla-film die zich in het verre verleden afspeelt.

In de mythologie van de franchise was Godzilla en waren de andere Titans ooit de heersers over de Aarde. Er was een tijd dat er heel veel van de gigantische monsters rondliepen. Maar hoe zag dat er dan uit? Dat zou wat Dougherty betreft wel eens het plot van een prehistorische Godzilla-film kunnen zijn.

Prehistorische Godzilla-film
"Ik hou van het idee dat Godzilla en de andere TItans duizenden, misschien wel miljoenen jaren terug al rondliepen en oorspronkelijk de heersers over de planeet waren, en ik wilde dat de logo's en Titans als oeroude hieroglyphen te zien waren," vertelde hij. Vervolgens legde Dougherty uit dat "Ghidorah waarschijnlijk vastraakte in het ijs toen hij een gevecht met Godzilla verloor en in het ijskoude vriezende water KO ging. "

En toen kreeg hij een idee: "Het idee van een Godzilla BC lijkt mij echt fantastisch, waarin we de oude wereld van mens en monster zien, een beetje als een moderne Ray Harryhausen-film. Of misschien kunnen we het nog verder drijven en mensen gewoon helemaal weglaten."

NieuwsFilm

meest populair