Henry Cavill (Superman) voelde zich geïntimideerd door Ben Affleck (Batman)

Henry Cavill (Superman) voelde zich geïntimideerd door Ben Affleck (Batman)

Hij was nog veel beter afgetraind...

Acteur Henry Cavill mag er dan wel uiterst gespierd uit hebben gezien voor zijn rol als Superman, maar hij voelde zich toch geïntimideerd door Ben Affleck, toen hij hem voor het eerst tegenkwam op de set van Batman v Superman: Dawn of Justice.

Beide acteurs hebben hun cape ondertussen aan de wilgen gehangen, maar Cavill is de verkeerdste niet en sprak nog eens over zijn tijd als Superman. Specifiek vertelde hij tegenover het Britse Healty For Men over zijn tijd met Affleck op de set van BvS.

Behoorlijk intimiderend
"Net als met de meeste dingen in het leven, plaats je jezelf op een zeker niveau, en ik vond dat ik echt in vorm was toen ik klaar was voor de film," vertelde Cavill. "Toen ontmoette ik Ben Affleck. Ik zag meteen hoe grappig hij was, maar verdorie, wat was hij gespierd."

En dat was intimiderend: "Het is normaal niet zo mijn ding om hierover macho te doen, maar ik moet toegeven dat ik me echt wel geïntimideerd voelde. Het gaf mij echt de drive om wat harder te werken, want Ben was echt sterk. Die man is gigantisch. Ik ben echt een kleintje vergeleken met hem. Hij is veel groter dan ik verwacht had, echt een aanwezigheid, met een groot fysiek. Dus ik moest nog harder knallen."

NieuwsFilm

meest populair