Russo's en Kevin Feige beleefden 'Avengers: Endgame' met dolenthousiast publiek (met video)

Russo's en Kevin Feige beleefden 'Avengers: Endgame' met dolenthousiast publiek (met video)

Tijdens première-avond gingen Kevin Feige, de Russo, de schrijvers en de producent stiekem de film meekijken met een volle bioscoopzaal.

De afgelopen dagen veel nieuws en berichten over verschillende Marvel-films aangezien de nodige van deze films door cast & crew met fans worden teruggekeken tijdens de vele 'Quarantine Watch Patries'. Maar hoe beleefden de makers van Avengers: Endgame een jaar geleden de film tijdens de gewone publiekspremière?

In gesprek met Deadline keken de regisseurs Anthony en Joe Russo terug op het succes en vertelden ze hoe zij samen met Marvel Studios-hotshot Kevin Feige, schrijvers Christopher Markus & Stephen McFeely en uitvoerend producent Louis D'Esposito de film bekeken tijdens een het eerste weekend, met gewoon bioscooppubliek. Joe:


"Mijn meest dierbare herinnering is toen Anthony en ik, Kevin Feige, Markus & McFeely en Lou D'Esposito op de openingsavond het Westwood Theater binnenslopen om de film met publiek te bekijken. Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt in een bioscoop, waar het publiek zo uitgesproken en emotioneel verbonden was met wat er gebeurde en dit zo vocaal en emotioneel uitte.

We hadden overal rillingen en werden een of twee keer tot tranen gebracht, in de wetenschap dat je een verhaal vertelde dat een enorme bindende impact had. Het was iets dat we nooit zullen vergeten.

Als een rockarena
Anthony voegde hieraan toe: "Ik had het me niet kunnen voorstellen om in een bioscoop te zijn die aanvoelt als een rockarena en deel uit te maken van die energie en hoe de menigte de film ervoer en samen deelde."

Hieronder zie je een video die de regisseurs maakten tijdens het avondje in de bioscoop:



NieuwsFilm

meest populair