Chris Hemsworth (Thor): "Mijn kinderen zijn dommer geworden door de quarantaine"

Chris Hemsworth (Thor): "Mijn kinderen zijn dommer geworden door de quarantaine"

"Dat is mijn schuld en jullie kunnen mij voor altijd de schuld geven."

Ouders die op het moment niet het huis kunnen verlaten om te gaan werken proberen hun kinderen - nu de scholen nog gesloten zijn - zoveel mogelijk zelf te onderwijzen. Voor de één gaat dat makkelijker dan de ander. Chris Hemsworth hoort bij die laatste groep.

De ster uit het pas uitgekomen Extraction zei in een kort interview met ET Canada dat het niet soepel verloopt. De Australiër heeft drie kinderen met Elsa Pataky. "Wat betreft het wijzer maken van de kinderen... dat heb ik bijna opgegeven," grapt Hemsworth.



Onderhandelen
"Ik ga gewoon tegen ze zeggen: 'Hé, jongens, jullie komen hier dommer uit dan jullie voorheen waren. Dat is mijn schuld en jullie kunnen mij voor altijd de schuld geven." Daadwerkelijk beginnen met studeren is ook een heel gedoe.

Hemsworth: "Er zijn momenten op de dag dat we er wel komen, maar het onderhandelen neemt de meeste tijd in beslag. Drie uur onderhandelen en dan twintig minuten studeren." Volgens de acteur doet hij zijn best, maar: "Ik faal vreselijk."


Eenvoudig
En dan de vakken - dat is ook een uitdaging voor de acteur. Het roept ook voor hem vragen op. "Alles is veranderd sinds ik op school zat," legde Hemsworth een week geleden uit aan Jimmy Kimmel.

"Ik had het met een leraar over optellen, aftrekken enzovoort. Het is nu niet meer zo eenvoudig. Er zijn allemaal nieuwe trucs die ik niet begrijp. Dus wens me succes met het onderwijzen van mijn kinderen."

NieuwsFilm

meest populair