Humor

Fans speculeren: Robert Downey Jr. toch bereid om terug te keren als Iron Man?

Het publiek brengt hem waar hij zijn moet.

door Jim Pedd om 06:38 in Humor
Is er toch nog ruimte voor meer Iron Man in het MCU? Het lijkt er natuurlijk niet op, maar diverse fansites speculeren nu dat Robert Downey Jr. toch terugkeert naar Marvel Studios. Het is natuurlijk niet meer dan speculatie, dus ook nergens op gebaseerd en enkel geinige speculatie die laat zien hoe graag fans willen dat Iron Man in meer MCU-films te zien is.

Downey Jr. nam met Avengers: Endgame afscheid van zijn rol als Iron Man, ofwel Tony Stark. Tijdens een viewing party spraken de broers Anthony en Joe Russo over de ervaringen die ze hadden bij het maken van de film. En als verrassing kwam Downey Jr. langs.

Wat het publiek wil
Op een gegeven moment, tegen het einde van het gesprek (zie hier rond de 21 minuten) zegt Joe: "Misschien moeten we dit ooit nog eens doen". Daarop zegt Downey Jr.: "Het publiek zal ons bewegen naar wat het wil."

Dat wil natuurlijk helemaal niets zeggen, maar de meest optimistische fans denken daardoor dat Downey Jr. terug zou kunnen keren als Iron Man. De kans lijkt natuurlijk groter dat hij eigenlijk gewoon zegt dat ze best in de toekomst zouden kunnen samenwerken. Als dat iets is wat het publiek wil tenminste.8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

JesseG79

Avatar

Is het geld op van ome robert

JesseG79

Avatar

Is het geld op van ome robert

Jeroen Pasman

Avatar

Als hij genoeg betaalt krijgt komt hij. Zo simpel is het. Tot nu toe heeft het spelen van deze rol 'm bepaald geen windeieren gelegd.
Het Karakter is overleden, maar daar geven ze wel weer een draai aan door middel van een Retcon

Overlord

Avatar

hij zou zo'n 350 miljoen waard zijn momenteel.
Voor het geld hoeft hij het niet te doen, ik zou daar op m'n 55e wel mee kunnen leven.
Als hij in de spotlights wil blijven heeft hij dat soort projecten wel nodig. Wie weet hoe hij er over denkt.

Civilian Supreme

Avatar

Als hij films als Doolittle blijft maken dan is hij zo weer terug.

Aeon

Avatar

Hoewel Iron Man een amusant karakter is heb ik liever niet dat hij terugkomt .Robert Downey Junior wordt teveel betaald. Door hem zijn diverse andere acteurs uit hun rol geschreven of de rollen kleiner gemaakt .alleen maar omdat hij 900000000 per film vraagt minimaal de vent is gek.

KekeBaas

Avatar

Vraag en aanbod. Als Marvel hem zo graag wilde, dan staat hij in de positie daar geld voor te vragen.

Aeon

Avatar

Het geld is op van ome Robert.
Ten eerste is er een complete hysterische fan basis van Hiddleston die al eeuwen loopt te gillen over een film.maar blijkbaar we kennen mij niet de juiste personen.er wordt mijn Robert betreft die heeft hem nu al zeker 3 acteurs uitgewerkt puur en alleen omdat hij zelf meer geld wil.alles in de mcu moet naar hem luisteren omdat hij 900 mln per filmpje wil verdienen Ik haat die knakker

NieuwsFilm