Fans speculeren: Robert Downey Jr. toch bereid om terug te keren als Iron Man?

Fans speculeren: Robert Downey Jr. toch bereid om terug te keren als Iron Man?

Het publiek brengt hem waar hij zijn moet.

Is er toch nog ruimte voor meer Iron Man in het MCU? Het lijkt er natuurlijk niet op, maar diverse fansites speculeren nu dat Robert Downey Jr. toch terugkeert naar Marvel Studios. Het is natuurlijk niet meer dan speculatie, dus ook nergens op gebaseerd en enkel geinige speculatie die laat zien hoe graag fans willen dat Iron Man in meer MCU-films te zien is.

Downey Jr. nam met Avengers: Endgame afscheid van zijn rol als Iron Man, ofwel Tony Stark. Tijdens een viewing party spraken de broers Anthony en Joe Russo over de ervaringen die ze hadden bij het maken van de film. En als verrassing kwam Downey Jr. langs.

Wat het publiek wil
Op een gegeven moment, tegen het einde van het gesprek (zie hier rond de 21 minuten) zegt Joe: "Misschien moeten we dit ooit nog eens doen". Daarop zegt Downey Jr.: "Het publiek zal ons bewegen naar wat het wil."

Dat wil natuurlijk helemaal niets zeggen, maar de meest optimistische fans denken daardoor dat Downey Jr. terug zou kunnen keren als Iron Man. De kans lijkt natuurlijk groter dat hij eigenlijk gewoon zegt dat ze best in de toekomst zouden kunnen samenwerken. Als dat iets is wat het publiek wil tenminste.



NieuwsFilm

meest populair