John Boyega zegt op wie Finn verliefd was in 'The Rise of Skywalker'

Rey, Rose en Poe moeten allemaal het onderspit delven.

In alle Star Wars-films die er tot dusverre zijn geweest, hebben romantische relaties een belangrijk rol gespeeld. Het is echter wel ietwat onduidelijk gebleven rondom Finn in de laatste trilogie, maar acteur John Boyega laat zich er nu zelf over uit.

Zo duikt Finn op voor het eerst in The Force Awakens en keert hij terug in de vervolgen hierop, The Last Jedi en The Rise of Skywalker. Eerst lijkt het erop dat hij een relatie krijgt met Rose, al werd ook door sommige mensen verwacht dat hij uiteindelijk een relatie zou krijgen met Rey of misschien wel zelfs met Poe Dameron. Dit is allemaal niet waar, laat Boyega nu via sociale media weten.

Jannah
Ondanks het feit dat Finn min of meer geobsedeerd lijkt door Rey en haar dan ook overal volgt, werd Finn verliefd op Jannah, die, net zoals Finn, een ex-First Order-stormtrooper is. Nadat ze gedeserteerd is, vlucht ze na de planeet Kef Bir en zet ze zich in voor de Resistance.

Op zijn Twitter-pagina zei Boyega: ''Deze krijgster stal Finn's hart na deel 9. Ik heb er zo veel gesprekken met Naomi over gehad zoals: Wanneer gaan we nu eens kussen zoals Han en Leia!?''



NieuwsFilm

meest populair