Sam Raimi en schrijvers 'A Quiet Place' maken samen sciencefictionthriller

Sam Raimi en schrijvers 'A Quiet Place' maken samen sciencefictionthriller

Plotdetails worden nog geheim gehouden.

Achter de schermen in Hollywood schijnt er onlangs een heftige biedingsoorlog te zijn geweest tussen verschillende studio's om de rechten van een nog naamloze sciencefictionthriller te krijgen. Uiteindelijk bleek SONY de langste adem te hebben.

De eerste namen voor de productie zijn nu aangetrokken en daar kan de gemiddelde filmliefhebber alleen maar van smullen, vinden wij althans. Schrijvers Scott Beck en Bryan Woods zijn vastgelegd om zowel te regisseren als het script te pennen. In 2018 waren zij nog verantwoordelijk voor de veelgeprezen en verfrissende horror A Quiet Place.

"We wisten dat we de verantwoordelijkheid hadden om opnieuw te investeren in het ecosysteem van originele ideeën en zijn trots dat we samenwerken met een studio die gelooft in een theatraal landschap dat op zoek is naar nieuwe verhalen. We kunnen ons geen betere mentor voorstellen om ons te helpen bij de overgang naar grote studiofilms".

Sam Raimi!
Met 'mentor' doelen zij op griezel-icoon Sam Raimi (Evil Dead/Drag Me To Hell) die hen helpt met diens jonge productiebedrijf Raimi Productions, welke vorig jaar nog het uiterst vermakelijke Crawl afleverde.

NieuwsFilm

meest populair