'Deadpool' bevatte grappen die veel te grof waren voor Disney

'Deadpool' bevatte grappen die veel te grof waren voor Disney

Niet elke grap zou langs Disney gekomen zijn.

Volgens acteur Ryan Reynolds zou Disney een aantal van de grappen die gemaakt werden voor de R-Rated Deadpool-films, en de uiteindelijke film niet haalden, zeker geen goedkeuring krijgen van Disney.

De Deadpool-franchise was onder Fox een enorm success. Maar sinds Disney de filmstudio overnam, is het niet helemaal duidelijk waar het heen zal gaan. We gaan er van uit dat Reynolds personage uiteindelijk toegevoegd wordt aan het MCU, maar zekerheid hebben we nog niet. Disney staat immers bekend om zijn familievriendelijke films en Deadpool valt met bloed en heel veel grove grappen niet in die categorie in te delen.

In de maak
Sinds december weten we dat Disney officieel werkt aan een derde Deadpool-film. Tijdens de Tonight Show van Jimmy Fallon vertelde Reynolds over de Deadpool-films. Fallon verwees naar wat grappen waarvan Reynolds hem verteld had dat die uit de twee films gehaald waren.

Daarop grapte Reynolds: "Je zou een zaal kunnen vullen met een paar van de grappen die we uit Deadpool 1 en 2 gehaald hebben. Daarvoor zouden we allemaal gearresteerd worden of veranderen in een soort Disney-vloeistof."

NieuwsFilm

meest populair