Deze spin-off van 'Avengers: Endgame' wil iedereen zien. Jij toch ook?

Een vierde film rond Captain America zou het verhaal afmaken.

Na de release van Avengers: Endgame was er het gerucht dat Marvel Studios stiekem zou werken aan een vierde Captain America-film waarin we zien hoe hij de verschillende Infinity Stones terug plaatst in de tijd. In Endgame was dit namelijk niet te zien.

Aan het einde van de vierde Avengers-films zagen we hoe Captain America van acteur Chris Evans teruggaat in de tijd om de verzamelde Infinity Stones terug te plaatsen in de tijdslijnen. Hij vertrok en binnen enkele tellen zagen we de oude Steve Rogers. Wat hij meemaakte ziet acteur Ross Marquand - net als velen - graag verfilmd worden.

"The Return of the First Avenger"
In Endgame gaf Marquand gestalte aan Red Skull / Stonekeeper. Tijdens de virtuele bijeenkomst Awesome-Con Online 2020 ging hij in op hoe hij denkt over de ongeziene tijdreis van Captain America.


"Ik denk dat het heel interessant zou zijn om een stand-alone film te maken met Cap die alle stenen terugbrengt. Want als hij aan het einde van Endgame in de tijdmachine springt, is hij even weg en komt dan terug als een oude man. Maar ik denk dat het heel interessant zou zijn om te zien wat er elke keer gebeurt als hij die stenen terugbrengt. En dat zou op zich een fascinerende film zijn, denk ik. Ik hoop dat Red Skull terugkeert."


"Vengeance of the Red Skull"
En hoe denkt hij over die terugkeer van Red Skull? Dit personage is volgens Anthony en Joe Russo vrijgelaten door Thanos en kan nu overal heen waar hij wilt. Marquand:


"Hij zou waarschijnlijk terug kunnen keren naar de aarde als hij wraak wilt nemen op Captain America. Of hij zou iets heel anders willen doen. Hij wil misschien gewoon door de kosmos reizen. Er is een versie van hem die rondvliegt en helemaal vrij is van de Soul Stone. Er zijn nu toch van die verschillende multiversums? Ik denk dat het echt fascinerend zou zijn om te ontdekken wat er met al deze verschillende personages gebeurt nu de stenen zijn teruggegeven."


NieuwsFilm

meest populair