Algemeen

Deze spin-off van 'Avengers: Endgame' wil iedereen zien. Jij toch ook?

Een vierde film rond Captain America zou het verhaal afmaken.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Na de release van Avengers: Endgame was er het gerucht dat Marvel Studios stiekem zou werken aan een vierde Captain America-film waarin we zien hoe hij de verschillende Infinity Stones terug plaatst in de tijd. In Endgame was dit namelijk niet te zien.

Aan het einde van de vierde Avengers-films zagen we hoe Captain America van acteur Chris Evans teruggaat in de tijd om de verzamelde Infinity Stones terug te plaatsen in de tijdslijnen. Hij vertrok en binnen enkele tellen zagen we de oude Steve Rogers. Wat hij meemaakte ziet acteur Ross Marquand - net als velen - graag verfilmd worden.

"The Return of the First Avenger"
In Endgame gaf Marquand gestalte aan Red Skull / Stonekeeper. Tijdens de virtuele bijeenkomst Awesome-Con Online 2020 ging hij in op hoe hij denkt over de ongeziene tijdreis van Captain America.


"Ik denk dat het heel interessant zou zijn om een stand-alone film te maken met Cap die alle stenen terugbrengt. Want als hij aan het einde van Endgame in de tijdmachine springt, is hij even weg en komt dan terug als een oude man. Maar ik denk dat het heel interessant zou zijn om te zien wat er elke keer gebeurt als hij die stenen terugbrengt. En dat zou op zich een fascinerende film zijn, denk ik. Ik hoop dat Red Skull terugkeert."


"Vengeance of the Red Skull"
En hoe denkt hij over die terugkeer van Red Skull? Dit personage is volgens Anthony en Joe Russo vrijgelaten door Thanos en kan nu overal heen waar hij wilt. Marquand:


"Hij zou waarschijnlijk terug kunnen keren naar de aarde als hij wraak wilt nemen op Captain America. Of hij zou iets heel anders willen doen. Hij wil misschien gewoon door de kosmos reizen. Er is een versie van hem die rondvliegt en helemaal vrij is van de Soul Stone. Er zijn nu toch van die verschillende multiversums? Ik denk dat het echt fascinerend zou zijn om te ontdekken wat er met al deze verschillende personages gebeurt nu de stenen zijn teruggegeven."


17 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

RoberPaulsen

Avatar

Nee hoor helemaal niet. Ben wel al een tijdje klaar met die superhelden

SuperRolo2011

Avatar

RoberPaulsen, ik zit toevallig met een redelijk groot aantal Superhelden in een whatsapp groep en zij vroegen of ik door wilde geven dat ze ook al een tijdje klaar zijn met jou.

Dylan.0347

Avatar

Ja precies bek houden en gewoon die film gaan maken

Henk71

Avatar

laat maar komen ik kan niet genoeg krijgen van marvel ;)

Jaws

Avatar

heerlijk hier ook al zo vriendelijk doen tegen elkaar.

RoberPaulsen

Avatar

Ja voor sommige mensen is het lastig om een andere mening te horen die niet helemaal gelijk is aan die van hunzelf. Dat zijn de mensen die overstuur raken van de vacht van Sonic en dat soort dingen.
Mensen die graag 100 films willen zien die allemaal hetzelfde patroon volgen en vooral niet verrast willen worden, lekker veilig.

Frietgezicht

Avatar

^ Eens met Paulsen. Als je deze spinoff wilt zien ben je vast ook nieuwsgierig naar een film over de bruiloft van Cap.
Lekker boeiend hoe hij die stenen terug legt, mensen willen alleen maar een gevecht zien tussen Cap en Skull maar Skull is een luchtig zwevend wezen en waarom zouden ze daar gaan knokken. Met welke reden?

Alleen Supergirl, Flash en Arrow kijkers willen dit zien.

adofmirosch

Avatar

RobertPaulsen " Mensen die graag 100 films willen zien die allemaal hetzelfde patroon volgen en vooral niet verrast willen worden, lekker veilig. "


Helemaal mee eens! Die mensen moeten eens een villeneuve film bekijken Smiley face

Alpha80

Avatar

Mochten ze hem maken,zeg ik geen nee tegen,zoniet,ook goed toch

kokosnoot

Avatar

Ik denk dat ze het een te groot financieel risico vinden om te zullen maken. Al vind ik Cap altijd erg leuk.

Civilian Supreme

Avatar

Deze hoef ik niet te zien, had graag meer films in de trend van Winter Soldier gezien zonder al die extra superhelden.

Thomas Anderson

Avatar

Totaal overbodig om hier een spin-off van te maken.

DigitalHeekie

Avatar

mede filmtotalers.....
hebben jullie dit ook ?

"door filmtotaal ben ik gewoon echt helemaal klaar met het hele marvel universum"
omdat je gewoon zo erg ermee doodgegooid word ermee, is het gewoon teveel van het goeie man...

starbass

Avatar

In dat geval kun ke beter stoppen met Filmotaal :P

McKelly

Avatar

Mij lijkt het wel grappig als ze hier van iedere stone een one-shot short movie van maken, zoals 'a funny thing happened on the way to Thor's hammer'. Volgens mij maken ze die niet meer bij Marvel of wel?

Sunspot

Avatar

Cap America is cool!

Fluffer

Avatar

Natuurlijk wil ik deze films niet zien , er zijn al genoeg kutfilms .

NieuwsFilm

meest populair