Algemeen

Tobey Maguire als R-Rated 'Spider-Man' in test-beelden voor Sam Raimi's film

Ook zien we andere bekende gezichten.

door Wouter Drummen om 16:18 in Algemeen
Gisteren verscheen er nog een artikel dat Tobey Maguire bijna samen met Tom Holland en Andrew Garfield zou zijn verschenen in Spider-Man: Into the Spider-Verse. Helaas kwam het er niet van, al is er nu wel een R-Rated scene van Maguire als Spider-Man opgedoken.

Het gaat hier om testbeelden voor Sam Raimi's Spider-Man. In de eerste minuut van het filmpje zien we een paar misdadigers die een vrouw willen beroven, maar daar steekt Maguire's topless Spider-Man een stokje voor. De R-Rated beelden zijn hieronder te zien.Andere beelden
Buiten Maguire zien we ook nog andere belangrijke personages voorbij komen, zoals J.K. Simmons als J. Jonah Jameson, Willem Dafoe als Norman Osborn en Kirsten Dunst als Mary Jane Watson.

Sam Raimi maakte er uiteindelijk een trilogie van, al had hij graag nog een vierde deel gemaakt. Ondanks het feit dat de derde film wereldwijd maar liefst bijna 900 miljoen dollar opbracht, kwam het er niet van, hoewel Raimi zijn plannen al klaar had. Zo wilde de regisseur John Malkovich als de slechterik Vulture en Anne Hathaway als Felicia Hardy/Black Cat.

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

deregtx

Avatar

Nu zijn er beelden opgedoken? Staat al 5 jaar op YouTube....

Sunspot

Avatar

Zou nu wel een rrated willen zien

jwk

Avatar

Zullen er veel niet mee eens zijn, maar ik vond dit de betere Spiderman...
Tom Holland vind ik een irritant, teveel pratend snotjong.....
andrew garfield heeft mij te weinig indruk gemaakt.

Civilian Supreme

Avatar

Het gevecht met green goblin aan het einde van deel 1 vond ik altijd al goed. Lekker hard, bloed, pak kapot.
Er was ook veel dat erg flauw was maar op dat soort momenten werkte het voor mij erg goed. Deel 2 was voor 80% ook erg sterk maar toch ook weer met een aantal zeer zwakke stukken.
Erg jammer dat die nieuwe films van die 'kiddy' films zijn op enkele scenes na.

Steve-O

Avatar

Maguire is wat mij betreft nog steeds de beste Spider-Man. Garfield heeft niet echt indruk bij me weten te maken en Holland vind ik geen goed acteur.

De eerste twee Spider-Man films van Raimi zijn pareltjes. Zelf vind ik deel drie ook nog erg vermakelijk, maar niet meer dan dat.

GizMogwai

Avatar

@jwk. Helemaal mee eens. Stilletjes de hoop dat de geruchten kloppen wat betreft een rol/cameo van Tobey's Spidey in Dr. Strange's Multiverse.

centr1no

Avatar

^^^^^
De combinatie van een Peter Parker van Maguire en de Spiderman van Holland zou de comics Spidey het best benaderd hebben.
Ik vind de eerste films nog steeds het best qua sfeer maar ze missen de sarcastische humor van de Spiderman in de comics.

Sunspot

Avatar

@JWK

Valt mee, denk dat onwijs veel vinden dat Maguire beter is, maar veel mensen zeiken nog veel op een paar scenes haha.

Beste Spiderman nog steeds, wil Tobey Maguire echt terug zien als Spiderman, en het kan ook nog, kans is er sinds wat tijd.

NieuwsFilm

meest populair