Tobey Maguire als R-Rated 'Spider-Man' in test-beelden voor Sam Raimi's film

Tobey Maguire als R-Rated 'Spider-Man' in test-beelden voor Sam Raimi's film

Ook zien we andere bekende gezichten.

Gisteren verscheen er nog een artikel dat Tobey Maguire bijna samen met Tom Holland en Andrew Garfield zou zijn verschenen in Spider-Man: Into the Spider-Verse. Helaas kwam het er niet van, al is er nu wel een R-Rated scene van Maguire als Spider-Man opgedoken.

Het gaat hier om testbeelden voor Sam Raimi's Spider-Man. In de eerste minuut van het filmpje zien we een paar misdadigers die een vrouw willen beroven, maar daar steekt Maguire's topless Spider-Man een stokje voor. De R-Rated beelden zijn hieronder te zien.



Andere beelden
Buiten Maguire zien we ook nog andere belangrijke personages voorbij komen, zoals J.K. Simmons als J. Jonah Jameson, Willem Dafoe als Norman Osborn en Kirsten Dunst als Mary Jane Watson.

Sam Raimi maakte er uiteindelijk een trilogie van, al had hij graag nog een vierde deel gemaakt. Ondanks het feit dat de derde film wereldwijd maar liefst bijna 900 miljoen dollar opbracht, kwam het er niet van, hoewel Raimi zijn plannen al klaar had. Zo wilde de regisseur John Malkovich als de slechterik Vulture en Anne Hathaway als Felicia Hardy/Black Cat.

NieuwsFilm

meest populair