Holland, Garfield en Maguire bijna samen in Spider-Verse crossover

Holland, Garfield en Maguire bijna samen in Spider-Verse crossover

Sony zag er uiteindelijk vanaf, maar misschien komt het er nog van...

Tom Holland speelt al een paar jaar Spider-Man, maar vóór hem viel die eer toe aan Andrew Garfield, die de geliefde superheld in de twee Amazing Spider-Man-films speelde. Tobey Maguire was echter de eerste en speelde Spider-Man in de trilogie van Sam Raimi. Het had niet veel gescheeld of we hadden hen alledrie samen gezien!

In 2018 kwam Spider-Man: Into the Spider-Verse uit, waarin meerdere versies van Spider-Man uit verschillende dimensies samenkomen. Zo zien we niet alleen Miles Morales voorbij komen, maar ook Peter Parker, Spider-Gwen, Spider-Man Noir, Spider-Ham en Peni Parker. In de originele post-credits scène zouden normaal gesproken ook Holland, Garfield én Maguire voorbij komen, maar Sony zag hiervan af.

Waarom niet
De producent van de film, Chris Miller, liet weten dat de drie acteurs samen in een scène te zien zouden zijn, maar dat Sony hier op het laatste moment vanaf zag omdat het te ingewikkeld te zou zijn voor het publiek. Ook vonden ze het nog te vroeg voor een crossover tussen de personages.

De studio sluit echter niet uit dat het er misschien nog van gaat komen, dus wie weet zien we de drie 'Spider-Men' wel in het vervolg de met een Oscar-bekroonde animatiefilm. Het tweede deel, Into the Spider-Verse 2, zal namelijk over twee jaar uitkomen. Hopen jullie dat het ervan komt?

NieuwsFilm

meest populair