Megahit 'Bohemian Rhapsody' zou zomaar een vervolg kunnen krijgen

Megahit 'Bohemian Rhapsody' zou zomaar een vervolg kunnen krijgen

Queen heeft er in elk geval over gesproken.

Er is nagedacht over een eventueel vervolg op Bohemian Rhapsody. De film was in 2018 een gigantisch succes. De biopic kostte 55 miljoen dollar om te maken en bracht wereldwijd ruim 900 miljoen dollar op aan de box office. Daarnaast won de film vier Oscars.

Tijdens de productie was het echter een heel geode. Zo werd regisseur Bryan Singer ontslagen omdat hij zich bizar gedroeg op de set. En hij had geen goede band met Rami Malek, die de hoofdrol speelde in de film. Ondanks die problematische productie, lijkt er genoeg reden voor een vervolg.

Er is over gedacht
Gitarist Brian May laat nu weten dat er inderdaad gedacht is over een vervolg. "We hebben het er over gehad. Het kan veranderen, denk ik, maar op dit moment denken we dat het niet gaat gebeuren. Maar wie weet, zou het uiteindelijk wel kunnen," aldus May.

Bohemian Rhapsody eindigde met het bijzonder sterke optreden van Queen in Live Aid in 1985, maar in de jaren daarna werden er nog drie albums opgenomen. Er zijn dus genoeg momenten om te verfilmen, bijvoorbeeld ook de tragische dood van zanger Freddie Mercury.

NieuwsFilm

meest populair