Algemeen

Eerste recensies van Tom Hardy-biopic 'Capone' zijn niet mals

Critici zijn flink verdeeld over werk van Josh Trank

door Niels van Arkel om 11:07 in Algemeen
Veel ogen zijn deze weken gericht op de nieuwe film van Josh Trank: de maffiafilm Capone. Wat denken de critici en deskundigen van de film, die direct op VOD uitkomt?Entertainment Weekly
We beginnen bij Entertainment Weekly, die een zesje overhebben voor de film: "Trank heeft in grote mate ingezet op sfeer en sets, dat het net lijkt alsof het script een bijzaak is geweest."

ScreenRant
ScreenRant was nog een stukje negatiever. Ze gaven de film twee sterren en onderbouwen dat als volgt: "Capone heeft ambities om het volgende grote misdaaddrama te worden, maar schiet tekort in het vinden van een meeslepend verhaal over de laatste dagen van zijn onderwerp."

USA Today
Positiever is USA Today, die de film een ruime voldoende geven. Volgens hen is Tom Hardy als Capone een gouden zet en een van Hardy's meest iconische rollen tot nu toe. De film volgt "Een pad die niet veel misdaadfilms volgen. Wat gebeurt er na een meer dan levensgrote terreurbewind van een crimineel, een icoon van macht?"

Twitter
Tot slot nog wat reviews van ons favoriete medium: Twitter.

Ga jij Capone kijken wanneer hij in Nederland uitkomt? Laat het weten in de reacties!

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Trailer zag er ook slecht uit terwijl je mij wel kan wakker maken voor zo’n misdaad film.

Heb nu pas door dat Trank de regisseur is. Hij schoof veel af op de studio met FF maar dit had zijn revanche moeten worden.

Novarellum

Avatar

Ik ga toch wel kijken. Tom Hardy.

Monojaxx

Avatar

Alles met Tommy is goed en vooral leuk om naar te kijken!

Frietgezicht

Avatar

^ Die misdaad film waar die een tweeling speelt(Legend?) vond ik nou niet uitmuntend...

Baba Yaga

Avatar

Lijkt mij wel een interessante film. Ook al valt het film tegen, zal het toch de moeite waard zijn om te kijken vanwege Hardy. Hij lijkt hier een groots rol neer te zetten.

David Mills

Avatar

Ik had hetzelfde gevoel als Frietgezicht, een matige niet pakkende trailer. Nu zeggen trailers niet alles. Ik staar mij nooit blind op favoriete acteurs, de kwaliteit van de film is bepalend, niet de acteur. Iedere acteur heeft draken van films ertussen, zo ook Tom Hardy.

gbfan

Avatar

Ik ga hem vanavond kijken. Als het bevalt haal ik hem wel een keer op schijf als die uitkomt

NieuwsFilm

meest populair