Dit plotgat in 'Armageddon' is toch bijzonder suf

Dit plotgat in 'Armageddon' is toch bijzonder suf

De scifi-actiefilm van Michael Bay pakte het verkeerd aan.

In 1998 was Armageddon van regisseur Michael Bay en schrijver J.J. Abrams een flinke hit. De scifi-actiefilm kostte voor die tijd met $140 miljoen flink wat centen en haalde uiteindelijk een prima $554 miljoen op. Uiteraard kon er voldoende beter aan de film, maar onderstaand plotgat is toch best suf.

In Armageddon nadert een meteoriet zo groot als de staat Texas de aarde. De NASA besluit een groep olieboorders onder leiding van de daadkrachtige Harry S. Stamper (Bruce Willis) de ruimte in te sturen. Zij moeten een gat in de meteoriet boren en er een flinke bom in laten afgaan. Prima toch?

Suf plotgaatje in Armageddon
Nu is het natuurlijk best wel een suffe keuze om olieboorders op te leiden tot astronauten, en niet andersom. Het plotgat viel ook acteur Ben Affleck op.

"Waarom is het gemakkelijker om olieboorders op te leiden tot astronauten dan om astronauten op te leiden tot olieboorders?" aldus Affleck op de audiotrack. Bay zei dat hij zijn mond moest houden. Check onderstaande video maar!


Uiteindelijk heeft de winnaar altijd gelijk. De olieboorders verwoestten in de film de meteoriet en de aarde is gered, en Bay leverde een van zijn vele kaskrakers af. Dus inderdaad... Affleck, mond dicht en acteren!

NieuwsFilm

meest populair