James Cameron onthult zijn vrij opmerkelijke guilty-pleasure film

James Cameron onthult zijn vrij opmerkelijke guilty-pleasure film

Hij werkt nu druk aan de Avatar-vervolgen.

Regisseur James Cameron is opmerkelijk openhartig vandaag. Hij werkt momenteel hard aan de vier Avatar-vervolgen. Maar hij heeft ook meer te vertellen vandaag. Zo onthult hij wat zijn favoriete guilty pleasure is.

Cameron blijkt van een opmerkelijke filmreeks te houden. "Een van mijn guilty-pleasure films, waarvan ik vind dat die echt mooi gemaakt is, is Resident Evil," vertelde Cameron. "Als je Michelle Rodriguez in die film ziet, die beweegt als een wild beest, is dat prachtig om te zien."

Filmavonden voor de familie
"Ik probeer filmavonden voor mijn familie te organiseren. Mijn kinderen hebben alleen een totaal andere smaak dan ik dat heb," voegde de regisseur toe. "Maar ik probeer hun horizon te verbreden. Ze wilden laatst een western kijken en ik stelde True Grit met John Wayne voor. Die kenden ze niet en ze hielden er heel erg van. Mijn tienerdochter houdt heel erg van paarden, en nu kennen ze John Wayne."

Maar los van die smaak in westerns, is het natuurlijk wel interessant van Cameron dat hij wel houdt van de Resident Evil-films.

NieuwsFilm

meest populair