Oscar Isaac fans boos op Amazon

Oscar Isaac fans boos op Amazon

I.v.m. de Coen brothers film 'Inside Llewyn Davis'.

Amazon Prime Video voegt de nodige films en series toe, maar een van hun recente toevoegingen werd door niet al te best onthaald door Oscar Isaac fans.

Oscar Isaac speelt namelijk de hoofdrol in Inside Llewyn Davis van de Coen brothers. De film, die in 2013 uitkwam, werd erg sterk onthaald. Zo won deze de prestigieuze Grand Prix tijdens het Cannes Film Festival en wordt het gezien als een van Isaac's beste rollen.

Hoofdrol
Waar Amazon de fout begaat is dat het Oscar Isaac in de categorie supporting actors zet, achter John Goodman, Garrett Hedlund en Alex Karpovsky, terwijl Justin Timberlake, Carey Mulligan en Adam Driver worden aangeduid als de belangrijkste personages. Dat kon bij de nodige mensen niet door de beugel, voornamelijk omdat Driver maar een paar minuten in de film te zien is.

Er kwamen nogal wat reacties op, waar hieronder een paar voorbeelden van te zien zijn.







Correctie
Amazon heeft het foutje nu dan ook rechtgezet door Oscar Isaac toe te voegen aan de categorie 'starring'. Het is niet de eerste keer dat dit gebeurt. Zo begin Amazon al eerder een soortgelijke fout met Spider-Man: Far From Home, waarin Jon Favreau als hoofdrolspeler stond aangegeven terwijl Jake Gyllenhaal bij de bijrollen stond.

NieuwsFilm

meest populair