'Fast & Furious 9': Hoe Han kan terugkeren in de film

Hoe kan het personage terugkeren in de negende film?

Het duurt tot april 2021 tot we Fast & Furious 9 in de bioscoop kunnen zien. Maar de eerste trailer maakte wel al duidelijk dat we iets heel groots kunnen verwachten. Han keert namelijk terug!

Het personage van Sung Kang is sinds hij debuteerde enorm populair in de franchise. En hij kwam maar liefst twee keer om het leven, de laatste keer dankzij Deckard Shaw. Maar Han overleefde en dus is het afwachten hoe hij dat deed.

Verrassende terugkeer
Regisseur Justin Lin stelde al dat alles verbonden is en dat er een reden is voor zijn verrassende terugkeer. Maar hoe is nog niet duidelijk. Digital Spy zette daarom een aantal manieren waarop Han terug kan keren op een rij.

HIJ GING NIET DOOD: de meest plausibele verklaring is natuurlijk dat Han gewoon nog leeft. Misschien verstopte hij zich een tijdje in Tokyo om ervoor te zorgen dat niemand hem meer zou vinden. Cruciaal is dat we nooit zagen dat Han dood ging. Dus dit lijkt wel waarschijnlijk.
HIJ IS EEN TWEELING: er zijn veel franchises (vooral series) die deze kaart getrokken hebben. Wie weet is Han gewoon de tweelingbroer van iemand. Kang vertelde in het verleden dat zijn terugkeer te maken heeft met het thema van F&F: familie.
HIJ IS CYBERGENETISCH VERBETERD: in Hobbs & Shaw was de schurk een cybergenetisch verbeterde terrorist die letterlijk uit de dood teruggehaald was. Waarom zou dat niet met Han zo kunnen zijn? De organisatie Eteon bracht Brixton terug en de theorie is dat die groep de opperslechterik blijkt te zijn. Dat Han daar dan mee te maken heeft lijkt niet onwaarschijnlijk.
HIJ IS EEN KLOON: de F&F-franchise staat nergens boven. Dus een kloon introduceren lijkt gewoon een optie. Wie zijn DNA dan zou hebben om Han terug te brengen weten we dan weer niet...

NieuwsFilm

meest populair