Featured

'Fast & Furious 9': Hoe Han kan terugkeren in de film

Hoe kan het personage terugkeren in de negende film?

door Jim Pedd om 22:30 in Featured
Het duurt tot april 2021 tot we Fast & Furious 9 in de bioscoop kunnen zien. Maar de eerste trailer maakte wel al duidelijk dat we iets heel groots kunnen verwachten. Han keert namelijk terug!

Het personage van Sung Kang is sinds hij debuteerde enorm populair in de franchise. En hij kwam maar liefst twee keer om het leven, de laatste keer dankzij Deckard Shaw. Maar Han overleefde en dus is het afwachten hoe hij dat deed.

Verrassende terugkeer
Regisseur Justin Lin stelde al dat alles verbonden is en dat er een reden is voor zijn verrassende terugkeer. Maar hoe is nog niet duidelijk. Digital Spy zette daarom een aantal manieren waarop Han terug kan keren op een rij.

HIJ GING NIET DOOD: de meest plausibele verklaring is natuurlijk dat Han gewoon nog leeft. Misschien verstopte hij zich een tijdje in Tokyo om ervoor te zorgen dat niemand hem meer zou vinden. Cruciaal is dat we nooit zagen dat Han dood ging. Dus dit lijkt wel waarschijnlijk.
HIJ IS EEN TWEELING: er zijn veel franchises (vooral series) die deze kaart getrokken hebben. Wie weet is Han gewoon de tweelingbroer van iemand. Kang vertelde in het verleden dat zijn terugkeer te maken heeft met het thema van F&F: familie.
HIJ IS CYBERGENETISCH VERBETERD: in Hobbs & Shaw was de schurk een cybergenetisch verbeterde terrorist die letterlijk uit de dood teruggehaald was. Waarom zou dat niet met Han zo kunnen zijn? De organisatie Eteon bracht Brixton terug en de theorie is dat die groep de opperslechterik blijkt te zijn. Dat Han daar dan mee te maken heeft lijkt niet onwaarschijnlijk.
HIJ IS EEN KLOON: de F&F-franchise staat nergens boven. Dus een kloon introduceren lijkt gewoon een optie. Wie zijn DNA dan zou hebben om Han terug te brengen weten we dan weer niet...

19 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

Nu nog tweelingzus van Gal Gadot

Robbepost

Avatar

Het zal de eerste optie wel zijn. Erg goedkoop, maar de andere opties zijn nog lachwekkender...…….

TheWatcher

Avatar

Nou zo slecht zijn die films dus...
Ik kan mij niet eens herinneren dat 'Han' 2x om het leven kwam.
WTF Han populair, volgens mij mis ik veel dingen, kan die lijst met kijk volgorde weer terug. Smiley face

Dawgruule

Avatar

2x om het leven? Dat kan ik me helemaal niet meer herinneren

Master Of Films

Avatar

HIJ IS EEN KLOON...hahahaha. Gaat F9 niet die kant op van The Fallout of Skywalker. Nou is Han geen Solo noch een Palapatine dus dat scheelt wel.

Stefrutten

Avatar

Ligt eraan hoe je het bekijkt 2x dood. 1x in Tokio drift en dan in fast 7. Ja het zijn 2 aparte films en ze horen bij elkaar. Maar omdat eerst 5 en 6 kwam zou je kunnen denken dat hij nog leefde haha

TheWatcher

Avatar

^ met die logica hebben we al 5 wereldoorlogen nr II gehad aangezien er zoveel films zijn over de 2e wereld oorlog, dat han's dood 2x werd belicht hebben ze ook maar gedaan om te laten zien dat de films bij elkaar horen afgezien van de naam...1x dood 2x belicht voor wie de artikel heeft geschreven, anders vraag je je collega om de kijkvolgorde en kijk het goed na en kom dan met je conclusie....want ik heb het al jaren geleden gezien en sindsdien niet meer maar i remember, pepperidge farm remembers Smiley face

Master Of Films

Avatar

TheWatcher "met die logica hebben we al 5 wereldoorlogen"
Als je buiten de F&F set ook meetelt dan zijn nog meer wereldoorlogen te bekennen. [neem aan dat je op de hoogte bent tussen de ruzies van diverse castleden, reden waarom Candy Ass een eigen Hobbs and Shaw show heeft]

TheWatcher

Avatar

@MoF, ja daar ben ik van op de hoogte, was wel grappig om te zien hoe Diesel op zn plek werd gezet door iemand waarbij de filmmaatschappij weet hier valt meer "candy" uit zn "ass" te halen, (bedoelende dat rots van gibraltar betere marktwaarde heeft dan diesel brandstof).
En op mijn vorige post bedoelde ik dat we dan 5x een 2e wereldoorlog zouden moeten hebben gehad volgens dat logica dat wordt uitgepuwt, door mensen die voor een "Film" site "werken" en of reageren. Dat komt bijna over een met als dat ik zou zeggen dat Brie-skywalkert de palpatine-Larson, een super knappe, aantrekkelijle, grappige en uitmuntend acterende filantropische voorbeeld van een mens is en dat Rise of the palpatine het beste film ooit is.
Niet vergeten dit relaas komt uit een goed hart Smiley face

Sunspot

Avatar

Denk eerder dat het gewoon Han is.

Een kloon is bullshit en de rest ook.

Broer zou nog kunnen, maa rja, waarom zou je

Civilian Supreme

Avatar

Het zou pas verrassend zijn als ze met een logische verklaring komen.
Ik gok op supergenetischgeënhancedcyberneticupgekalefatert.
Wie is trouwens die Han?

Frietgezicht

Avatar

Who cares. Han. Ik ken de naam en het gezicht maar had die ook een karakter?
Alsof je Helen Helmink terug krijgt in gtst.

GreenHornet

Avatar

Paul Walker leeft ook nog

centr1no

Avatar

TheWatcher " hoe Diesel op zn plek werd gezet door iemand waarbij de filmmaatschappij weet hier valt meer "candy" uit zn "ass" te halen, (bedoelende dat rots van gibraltar betere marktwaarde heeft dan diesel brandstof)"
Op z'n plek gezet? Door een filmserie, die door Diesel groot is gemaakt en waarin hij voor een bijrol is uitgenodigd te kapen, enkel om zelf te kunnen profiteren van het succes van die serie en daarmee brood uit de mond haalt van alle mensen die meewerkten aan die serie?
Het is misschien te bewonderen dat hij zoveel mogelijk gebruik maakt van zijn sterrenstatus om zoveel mogelijk geld binnen te harken, maar moet dat ten koste van anderen?
Het wanstaltige product dat Hobbs and Shaw is geworden voegt ook helemaal niets toe aan de reeks en is totaal vergeetbaar.

CAPE OF GOOD FILMS

Avatar

Of hij is een andere slechterik die Han z'n gezicht masker draagt om undercover te gaan .... Of het is een alien die gedaantes kan aan nemen.... Het kan allemaal.... Met F&F weet je het nooit.

TheWatcher

Avatar

@centrino, sorry voor de late reactie was bezig, ik bedoelde het ook uit oogpunt van een filmmaatschappij gezien anders hadden ze niet express het filmen van ff7/8/9 welke deel dan ook uitgesteld zodat hobbs&shaw(hoe afschuwelijk die ook is, dus deze mening delen we in iedergeval)eerder kon worden opgenomen/uitgebracht...een cashgrab, hence ik ook zei:meer "candy" uit zn "ass"
Je weet wel zoiets wat disney deed met cpt marvel tussen infinity war-end game zetten.

Maac

Avatar

Volgens mij is het meest trieste van deze discussie dat je om mee te praten acht films van deze baggerfranchise hebt moeten kijken en dan nog niet genoeg zelfrespect hebt gehad om de negende over te slaan.

centr1no

Avatar

Maac "baggerfranchise....zelfrespect"
Ik zie niet goed hoe het een gebrek aan zefrespect is als je weet dat het kwalitatief niet de meest verfijnde films maar toch op een bepaalde manier vermakelijk kunnen zijn.
Hobbs & Shaw bleek blaartrekkend slecht, maar dat had ik van tevoren niet kunnen voorspellen en zegt verder weinig over een eventueel volgend deel in de F&F reeks.
Tevens vind ik het erg lastig een film met Jason Statham, Idris Elba en Eiza Gonzalez over te slaan.

Maac

Avatar

centr1no "Ik zie niet goed hoe het een gebrek aan zefrespect is als je weet dat het kwalitatief niet de meest verfijnde films maar toch op een bepaalde manier vermakelijk kunnen zijn."
Heel simpel: als je je hebt weten te vermaken met de eerste acht films in deze franchise gaat mijn argument niet op.

NieuwsFilm

meest populair