Video

Eerste trailer Netflix-misdaadthriller 'The Last Days of American Crime'

Édgar Ramírez in een nieuwe misdaadthriller van Netflix.

door Bram de Groot om 07:33 in Video
Netflix heeft de eerste trailer onthuld voor de nieuwe Netflix Original film The Last Days of American Crime. Het betreft een misdaadthriller en de regie lag in handen van regisseur Olivier Megaton, bekend van films als Hitman, Colombiana, Taken 2 en Taken 3.

In The Last Days of American Crime doet de Amerikaanse regering de allerlaatste poging om terrorisme en misdaad te bestrijden. Door middel van het uitzenden van een signaal moet het voor iedereen onmogelijk worden om met voorbedachte rade misdaden te begaan.

De beroepscrimineel Graham Bricke werkt samen met de beroemde gangster-nakomeling Kevin Cash en de zwartemarkt-hacker Shelby Dupree om de overval van de eeuw en de laatste misdaad in de Amerikaanse geschiedenis te plegen.


Er zijn rollen voor een aantal bekende namen, waaronder Edgar Ramírez, Michael Pitt, Anna Brewster en Sharlto Copley. Op 5 juni aanstaande zal The Last Days of American Crime op Netflix verschijnen. Is deze misdaadthriller iets voor jou?

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

adofmirosch

Avatar

De regisseur van de geweldige Taken 2 en Taken 3 zal vast weer een pareltje afleveren. Net als Nolan en Villeneuve een topper in zijn vak. Als je de trailer bekijkt zie je ook dat er jaren in gestoken is. Dit beloofd een topper te worden!

evilvermins

Avatar

Gadverredamme wat een rommel

Master Of Films

Avatar

@adofmirosch
Villeneuve mag dan wel een jaar over een zandwormpje nadenken. Olivier Megatron...oh nee Megaton kan er ook wat van.

Neem Taken 2. De granaat scene in İstanbul (een metropool met 15 miljoen inwoners). Daar is goed over nagedacht. Het was niemand opgevallen, zo subtiel was het. Briljant!

David Mills

Avatar

@adofmirosch... Taken 2 en 3 geweldige films ??? ... je maakt zeker een grapje, wat een waardeloze films. Dit ziet er trouwens ook uit als een B-film

NieuwsFilm