Humor

Deadpool geeft 'Batman v Superman' ervan langs

Flaters zijn voor Deadpool niet veilig.

door Bram de Groot om 13:03 in Humor
Tijdens het doorbreken van de vierde wand laat Deadpool in zijn twee films regelmatig weten hoe hij denkt over zaken die niet direct iets te maken hebben met wat je ziet in de film. Dit gebeurt uiteraard ook in de comics.

En dit doet hij dan vaak om iets aan de kaak te stellen. Hieronder zie je hoe hij dat doet met de kritiek die er was op Batman v Superman: Dawn of Justice uit 2016.

In de comic Spider-Man / Deadpool #6 zien we hoe Deadpool en Spider-Man naar de film Nighthawk v Hyperion: Yawn of Boredom gaan. Deze Marvel-personages hebben de meeste overeenkomsten met hun DC-tegenhangers. Check onderstaande strip maar.


Dezelfde moeder?
Op de afbeelding hierboven, staat zelfs de tekst "You won't believe their mothers share a first name". En dat was uiteraard één van de grote kritiekpunten op Batman v Superman, waarin zowel de moeder van Superman als Batman Martha heet.

De situatie wordt in de comic uit 2016 bekritiseerd door Deadpool, die zich afvraagt hoe het kan dat het gegeven rond de moeders de kibbelende DC-superhelden zo snel vriendjes laat worden. Weinig nieuws, wel grappig dat de superheldenfilms op deze wijze terugkeren naar hun bronmateriaal, de comics.3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

centr1no

Avatar

Typisch voorbeeld van wat je krijgt als schrijvers in gebeurtenissen denken in plaats van in karakters.

Marklar

Avatar

Deed deadpool dit niet ook al on deadpool 2

LeonardoPacino

Avatar

Breaking news!

Over een comic van bijna 4 jaar oud..

NieuwsFilm