Deadpool geeft 'Batman v Superman' ervan langs

Deadpool geeft 'Batman v Superman' ervan langs

Flaters zijn voor Deadpool niet veilig.

Tijdens het doorbreken van de vierde wand laat Deadpool in zijn twee films regelmatig weten hoe hij denkt over zaken die niet direct iets te maken hebben met wat je ziet in de film. Dit gebeurt uiteraard ook in de comics.

En dit doet hij dan vaak om iets aan de kaak te stellen. Hieronder zie je hoe hij dat doet met de kritiek die er was op Batman v Superman: Dawn of Justice uit 2016.

In de comic Spider-Man / Deadpool #6 zien we hoe Deadpool en Spider-Man naar de film Nighthawk v Hyperion: Yawn of Boredom gaan. Deze Marvel-personages hebben de meeste overeenkomsten met hun DC-tegenhangers. Check onderstaande strip maar.

Bekijk de afbeelding
Dezelfde moeder?
Op de afbeelding hierboven, staat zelfs de tekst "You won't believe their mothers share a first name". En dat was uiteraard één van de grote kritiekpunten op Batman v Superman, waarin zowel de moeder van Superman als Batman Martha heet.

De situatie wordt in de comic uit 2016 bekritiseerd door Deadpool, die zich afvraagt hoe het kan dat het gegeven rond de moeders de kibbelende DC-superhelden zo snel vriendjes laat worden. Weinig nieuws, wel grappig dat de superheldenfilms op deze wijze terugkeren naar hun bronmateriaal, de comics.



NieuwsFilm

meest populair