Algemeen

Van Helsing (Peter Dinklage) op de vlucht met vampier Jason Momoa in 'Good, Bad And Undead'

Een kleine reünie tussen de sterren uit 'Game Of Thrones'.

door Arjen Rooseboom om 06:32 in Algemeen
Game Of Thrones-ster Peter Dinklage heeft samen met collega (en tevens Aquaman-ster) Jason Momoa getekend voor de hoofdrol in het actieavontuur Good, Bad And Undead van filmmaker Max Barbakow.

Dinklage speelt Van Helsing, de bekende vampierjager en de laatste in zijn soort. Hij ontwikkelt een ongemakkelijke samenwerking met een vampier (Momoa) die de belofte heeft afgelegd om nooit meer te doden. Samen vormen ze een succesvol oplichtersduo en trekken van stad naar stad waar Van Helsing voor geld doet alsof hij de vampier overwint.

"één van de beste buddy-movies ooit gemaakt"
Maar wanneer er een enorme premie op het hoofd van de vampier wordt gezet, zit opeens alles en iedereen in een gevaarlijke omgeving vol monsters en magie achter hen aan. De bedoeling is een soort Midnight Run met Robert DeNiro, afspelend in de wereld van Bram Stoker.

Dinklage en Momoa zullen naast de hoofdrollen ook een deel van de productie op zich nemen. Good, Bad And Undead moet in de loop van volgend jaar opgenomen worden en heeft nog geen releasedatum.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Renegade

Avatar

Klinkt goed.

Overlord

Avatar

Hier heb ik wel zin in. Ik zou Dinklage sowieso wel in meer andere producties willen zien.
Hij is een groot talent ( pun intended ) en zou hem graag oscar waardige rollen willen zien spelen, maar dit is ook prima.
In oa Game of Thrones heeft hij laten zien zeer veelzijdig te zijn.

Innocent

Avatar

Huh plot gestolen van dragon heart???

NieuwsFilm