3 gave Marvel-films die gewoon op Netflix staan!

3 gave Marvel-films die gewoon op Netflix staan!

Niet alles van Marvel staat op Disney+.

Er staan heel wat superheldenfilms op Netflix. Soms bar slecht, soms best oké en soms helemaal supergaaf! Hieronder drie superheldenfilms die voor de liefhebbers van het genre zeker de moeite waard zijn!

Venom (2018)

Regie: Ruben Fleischer | Hoofdrollen: Tom Hardy, Michelle Williams en Riz Ahmed

Ondanks dat de ontvangst erg wisselend was, wist Tom Hardy een uitstekende rol neer te zetten. Ook de anti-held Venom ziet er visueel prima uit en er zijn een aantal iconische scènes. Het publiek liep warm en eigenlijk is Venom helemaal geen verkeerde aftrap van het Marvel-filmuniversum rond Spider-Man personages.



Spider-Man: Into the Spider-Verse (2018)

Regie: Bob Persichetti, Peter Ramsey, Rodney Rothman | Hoofdrollen (stemmen): Shameik Moore, Jake Johnson en Hailee Steinfeld

Volgens velen is deze animatiefilm de beste Marvel-film tot op heden. De animaties van zijn uniek en spectaculair en werpt je helemaal in het comic-sfeertje. Ondertussen wordt er gewerkt aan vervolgfilms - de eerste is in 2022 te zien - en mogelijk wordt het "Spider-Verse" ook verwerkt in de filmreeks die bovengenoemde Marvel-film loslaat op de liefhebbers.



Ghost Rider (2007)

Regie: Mark Steven Johnson | Hoofdrollen: Nicolas Cage, Peter Fonda en Eva Mendes

Deze Marvel-film van Sony Pictures werd wisselend ontvangen, maar is doorgaans een prima Marvel-solofilm met een leuke rol van Nicolas Cage als Johnny Blaze a.k.a. Ghost Rider. Daarnaast zijn er ook rollen voor onder meer Eva Mendes, Wes Bentley, Sam Elliott en Peter Fonda. Later verscheen het mindere Ghost Rider: Spirit of Vengeance.



NieuwsFilm

meest populair