Algemeen

Nu ook een Director's Cut van 3,5 uur voor 'Ghostbusters' uit 2016?

Een nieuwe hype: director's cuts via streaming?

door Bram de Groot om 11:25 in Algemeen
Op de cover van menig Dvd / Blu-ray-uitgave staat de kreet 'Director's Cut'. Niet altijd klopt dit ook, aangezien het regelmatig versies zijn met een paar extra's scènes. De Snyder Cut van Justice League gaat echter driekwart anders worden. Leidt dit tot een hype?

Eerder vandaag viel op FilmTotaal te lezen dat de regisseur van Suicide Squad (2016) ook zijn versie wil laten zien aan het publiek. En nu heeft regisseur Paul Feig aangegeven dat hij zijn Director's Cut van [film=https://www.filmtotaal.nl/film/15887]Ghostbusters[/i] uit 2016 met een speelduur van 3,5 uur graag deelt met de liefhebbers.


De redelijk ontvangen vrouwenversie van Ghostbusters werd flink gekraakt door de fans, maar deed het nog redelijk aan de box office. Het nadeel was dat de film met $144 miljoen een flink prijskaartje had.

Zou jij een 3,5 uur durende versie van deze film met namen als Kristen Wiig, Melissa McCarthy, Kate McKinnon, Leslie Jones en Chris Hemsworth gaan kijken? Of wacht je liever tot volgend jaar als Ghostbusters: Legacy uitkomt?15 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Hiss

Avatar

Ben benieuwd wie van de mensen die de eerste versie gezien hebben, deze lange versie nog een kans geven. Je kunt van deze drol enkel een nog grotere drol maken, lijkt me.

RobzZ01

Avatar

Nee, danku. Ik heb me best een middagje vermaakt met de reboot maar meer dan popcorn vermaak was het echt niet. Wat aan deze film schreeuwt: voor dit verhaal heb je 3,5 uur nodig. Er is een verschil tussen lange films die dit nodig hebben voor hun sequenties en verhaal en lange films die enkel alle opgenomen scenes ertussen gooien als opvulling.

Master Of Films

Avatar

3,5 uur, dan zit het vol met teveel improvisaties.
En laten we eerlijk wezen. Paul Feig zit niet in eens dezelfde league als Villeneuve. Zelfs niet eens in de Hack Snyder league.

Vleeshaak

Avatar

Vond de originele versie al veel te lang duren. Veel flauwe schreeuwerige grappen en een heel slap verhaal. Kan me niet voorstellen dat een langere directors cut opeens wel leuk wordt.

AlanSmithee

Avatar

@Hiss als er mensen zijn die een langere Justice League drol de kans geven, dan is er ook een publiek voor deze

@Master Of Films ik zou zeggen dat A Simple Favor beter is dan elke Snyder film, muv wellicht Dawn Of The Dead

Master Of Films

Avatar

AlanSmithee "ik zou zeggen dat A Simple Favor beter is dan elke Snyder film, muv wellicht Dawn Of The Dead"
En anderen zou je horen zeggen dat films zoals 300, Watchman, Man of Steel en zelfs Batman v Superman: Dawn of Justice beter zijn dan A Simple Favor. Indien ze überhaupt A Simple Favor hebben, aangezien de meeste mensen toch geen moer om Paul Feig geven.
Hack Snyder mag dan niet altijd in de kwaliteit league zitten, maar het is wel duidelijk genoeg dat hij in de populariteit league.
#ReleaseTheSnyderCut beweging heeft toch nog verzorgd dat vele (DC) fans hun zin krijgen. Wat je ook mag vinden van JL, het is op zich een mooie gebaar van WB.
Maar Paul Feig zit niet in de kwalitatieve Villeneuve league, en ook niet in de Hack Snyder populariteit polls. Op een enkeling na, zit niemand op zo'n 3,5 uur flauwe Ghostbusters te wachten.

John Wayne

Avatar

Volgens mij was de film nu al bijna 2 uur te lang.

Artificialis

Avatar

Films als Ghostbusters (2016) worden juist beter als de runtime omlaag wordt gebracht. Je wilt het publiek toch niet aan doen om nog langer naar deze bimbo's te moeten kijken?

Gigan72

Avatar

Steek nog liever een naald in mijn ogen dan dat ik hier van 1 seconden moet moet zien

TheWatcher

Avatar

Geloof het of niet maar ik heb deze film niet gezien en dat weiger ik ook.

Jeroen Pasman

Avatar

Ik heb deze na een uur uitgezet. Op een nóg langere versie zit ik niet te wachten.
Het is opeens mode om overal Director's cuts van te maken

GreenHornet

Avatar

Hoe meer Kristen hoe beter

NieuwsFilm