Nu ook een Director's Cut van 3,5 uur voor 'Ghostbusters' uit 2016?

Nu ook een Director's Cut van 3,5 uur voor 'Ghostbusters' uit 2016?

Een nieuwe hype: director's cuts via streaming?

Op de cover van menig Dvd / Blu-ray-uitgave staat de kreet 'Director's Cut'. Niet altijd klopt dit ook, aangezien het regelmatig versies zijn met een paar extra's scènes. De Snyder Cut van Justice League gaat echter driekwart anders worden. Leidt dit tot een hype?

Eerder vandaag viel op FilmTotaal te lezen dat de regisseur van Suicide Squad (2016) ook zijn versie wil laten zien aan het publiek. En nu heeft regisseur Paul Feig aangegeven dat hij zijn Director's Cut van [film=https://www.filmtotaal.nl/film/15887]Ghostbusters[/i] uit 2016 met een speelduur van 3,5 uur graag deelt met de liefhebbers.


De redelijk ontvangen vrouwenversie van Ghostbusters werd flink gekraakt door de fans, maar deed het nog redelijk aan de box office. Het nadeel was dat de film met $144 miljoen een flink prijskaartje had.

Zou jij een 3,5 uur durende versie van deze film met namen als Kristen Wiig, Melissa McCarthy, Kate McKinnon, Leslie Jones en Chris Hemsworth gaan kijken? Of wacht je liever tot volgend jaar als Ghostbusters: Legacy uitkomt?



NieuwsFilm

meest populair