Algemeen

'Capone' met Tom Hardy enorm succes op video-on-demand

De film weet records te verbreken!

door Wouter Drummen om 14:57 in Algemeen
Vanwege de coronacrisis zijn ook de bioscopen al een lange tijd dicht, waardoor veel films nu direct naar video-on-demand gaan i.p.v. dat ze een bioscooprelease krijgen. Capone hoort hier ook bij, maar zo te zien doet het de film goed.

De film, die geregisseerd is door Josh Trank en waarin Tom Hardy de legendarische gangster Al Capone speelt, werd door de filmcritici niet erg goed onthaald , maar op Vertical Entertainment weet de film toch te scoren.

Record
Capone heeft namelijk na zo'n tien dagen al meer dan 2,5 miljoen dollar opgebracht op video-on-demand, een record voor Vertical Entertainment. De distributeur is dan ook in z'n nopjes: ''We zijn enorm onder de indruk van de aandacht voor en interesse in Capone. Hoewel het oorspronkelijk de bedoeling was dat de film op het grote scherm in première zou gaan, zijn we heel blij met het succes van de VOD-première''.

De Al Capone-biopic staat in de Verenigde Staten sinds 12 mei op video-on-demand en schopte het in zijn eerste week al meteen tot de tweede plaats op iTunes.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Chrisselshizzel

Avatar

Tot dat ze hem opzetten . Wat een flut film . Ben groot fan van Tom , maar dit slaat nergens op. Geef mij maar de gangster capone . Niet de kwijlende in z’n broek pissende capone die met mensen zit te praten die heel niet bestaan . Nee wat een Bullshit film . Voor mij een dikke 4 . En die stem .... wtf. Ik heb maar gauw the untouchables opgezet, een classic

Jaws

Avatar

gezien, helaas zonde van de tijd diepte punt is dat hij zich onder piest. slaapverwekkende film. Jammer van het talent Hardy

milo007

Avatar

Hoezo krijgt Josh Trash zelfs nog een budget bij elkaar gespeeld na dat fantastic 4 debacle. Die man is nog erger dan Bay en Emmerich samen.

NieuwsFilm