Chris Evans vindt Captain America niet zijn beste rol in een stripboekfilm

Chris Evans vindt Captain America niet zijn beste rol in een stripboekfilm

In maar liefst ELF Marvel-films was Evans te zien als Captain America.

Mogelijk zien we Chris Evans voor een twaalfde keer als Steve Rogers a.k.a. Captain America in de Marvel-serie The Falcon and the Winter Soldier die later dit jaar op Disney+ verschijnt. Toch vindt hij het niet zijn beste rol in een stripboekverfilming.

Evans zat vaak in stripboekverfilmingen. Zo was hij te zien in de twee Fantastic Four-films, hoorde we hem in de TMNT-bioscoopfilm, speelde hij in Push uit 2007, was hij schietgraag in The Losers uit 2010 en was hij een lid van de League of Evil Exes in Scott Pilgrim vs. the World (2010). En dan was hij ook nog te zien in Snowpiercer uit 2013.

Niet zijn beste rol
En welk personage vindt Evans dan de beste? Tijdens een Watch Party van Scott Pilgrim vs. the World vroeg regisseur Edgar Wright aan Evans welke rol hij zijn beste vindt. Hieronder de korte reactie.


Evans speelde Captain America tot op heden in elf films, namelijk in drie solofilms en vier Avengers-films en hij had korte cameo's (in de after creditscène) in de films Thor: The Dark World, Ant-Man, Spider-Man: Homecoming en Captain Marvel. In Scott Pilgrim vs. the World was hij kort te zien als Lucas Lee:



NieuwsFilm

meest populair