Algemeen

Pamela Anderson haalt uit naar 'Baywatch'-film met The Rock

De actrice uit de serie vindt de film maar niks.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Pamela Anderson was in 1990 een Playmate van de maand en via de sitcom Home Improvement werd ze C. J. Parker in de tv-serie Baywatch. Ze groeide uit tot één van de grootste sekssymbolen ooit. Een paar jaar geleden keerde ze even terug op het strand in de grootse Baywatch-film.

Ze kreeg waarschijnlijk een aardig zakcentje voor haar aandeel in die film met onder meer Dwayne Johnson (Mitch Buchannon), Zac Efron (Matt Brody), Alexandra Daddario (Summer Quinn) en Kelly Rohrbach (C.J. Parker). Tijdens een interview met Andy Cohen uitte de celeb ruim kritiek: "Ik vond het niets."

Beter slechte televisie
"Laten we het gewoon bij slechte televisie houden. Dat is wat charmant is aan Baywatch. Als je probeert van die serie films te maken, dan wordt het gewoon een rotzooi," aldus Anderson die laat weten dat ze het budget van de film uit 2017 bizar vindt.

"Voor $65 miljoen zou je een goede film moeten maken. We hebben onze show gemaakt voor ongeveer $500 duizend," zei ze. "Je hebt dezelfde explosies, dezelfde scènes bij het water, dat is het leuke. Creatief zijn."

Het R-rated Baywatch van regisseur Seth Gordon wist een net aan voldoende $178 miljoen op te halen na een dramatisch ontvangst. Wil je Pamela bovenstaande zelf horen zeggen? Check dan onderstaande video van Watch What Happens Live with Andy Cohen:8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Novarellum

Avatar

Mooi op tijd Pam. En ja, het was een slechte film

Sunspot

Avatar

Film was niet als serie, meer een komedie, een slechte komedie!

Zaten wel wat leuke grappen in, droog, wat de film nog dragelijk maakte en feit dat je wist dat MItch Buchanon en J.C. erni zouden zitten, maar was helaas een teleurstelling, vooral dat van Anderson

Ang3l

Avatar

De serie was zo slecht dat t komedie leek.
De film was een komedie, die heel slecht was.

Van die flauwe grappen als met je balzak in een klapstoeltje vastzitten horen thuis in American Pie of zo. Dit was echt een aanfluiting voor het toch al niet al te beste origineel.

rainking

Avatar

Ik denk dat een echte reddingsbrigade zich ook heeft geërgerd aan Baywatch, dusssss......

neo123

Avatar

Als ik Pamela Anderson zie moet ik ook altijd aan iets denken op het water. Iets op een boot ofzo ????.

Dennis Rietkerk

Avatar

Snap totaal die reacties, eindelijk een komediefilm zoals die hoort te zijn, krom gelegen van het lachen. Past in het rijtje van American pie, Were the Millers and Vacation!!!!!

GreenHornet

Avatar

Film was toch een parody op Baywatch.

Ze neemt film te serieus

Carmine

Avatar

Wow ze is minder blond dan ik heb gedacht. Komt zeker door haar Nederlandse moeder

NieuwsFilm

meest populair