Pamela Anderson haalt uit naar 'Baywatch'-film met The Rock

De actrice uit de serie vindt de film maar niks.

Pamela Anderson was in 1990 een Playmate van de maand en via de sitcom Home Improvement werd ze C. J. Parker in de tv-serie Baywatch. Ze groeide uit tot één van de grootste sekssymbolen ooit. Een paar jaar geleden keerde ze even terug op het strand in de grootse Baywatch-film.

Ze kreeg waarschijnlijk een aardig zakcentje voor haar aandeel in die film met onder meer Dwayne Johnson (Mitch Buchannon), Zac Efron (Matt Brody), Alexandra Daddario (Summer Quinn) en Kelly Rohrbach (C.J. Parker). Tijdens een interview met Andy Cohen uitte de celeb ruim kritiek: "Ik vond het niets."

Beter slechte televisie
"Laten we het gewoon bij slechte televisie houden. Dat is wat charmant is aan Baywatch. Als je probeert van die serie films te maken, dan wordt het gewoon een rotzooi," aldus Anderson die laat weten dat ze het budget van de film uit 2017 bizar vindt.

"Voor $65 miljoen zou je een goede film moeten maken. We hebben onze show gemaakt voor ongeveer $500 duizend," zei ze. "Je hebt dezelfde explosies, dezelfde scènes bij het water, dat is het leuke. Creatief zijn."

Het R-rated Baywatch van regisseur Seth Gordon wist een net aan voldoende $178 miljoen op te halen na een dramatisch ontvangst. Wil je Pamela bovenstaande zelf horen zeggen? Check dan onderstaande video van Watch What Happens Live with Andy Cohen:



NieuwsFilm

meest populair