Netflix

3 razendsnelle actiefilms die je nu gewoon op Netflix vindt!

Snelheid staat centraal in deze bekende racefilms!

door Bram de Groot om 22:30 in Netflix
Op Netflix staan allerlei actiefilms. Hieronder zetten we drie actiefilms op een rij waarin je heel wat snelle auto's voorbij ziet komen!

The Fast and the Furious (2001)

Regie: Rob Cohen | Hoofdrollen: Vin Diesel, Paul Walker en Michelle Rodríguez

Dit is uiteraard dé filmreeks met snelle en brute voertuigen. Zo zien we Dominic Toretto in een Dodge Charger R/T uit 1970 en racet Brian O'Conner in een Mitsubishi Eclipse uit 1995. En zo zijn er in de tot op heden negen films heel wat meer strakke wagens. Op Netflix staan naast dit eerste deel nog meer films uit de franchise waarin 'furious' de voorrang krijgt op 'fast'.Death Race (2008)

Regie: Paul W.S. Anderson | Hoofdrollen: Jason Statham, Joan Allen en Tyrese Gibson

Dit is een racefilm met grillig tintje. De film draait namelijk om onmogelijke races waarin gevangenen vechten voor hun vrijheid. Velen zullen onderweg sterven. Deze film is gebaseerd op Death Race 2000 uit 1975. De voertuigen die we zien zijn omgebouwde machines met dodelijke gadgets. Het hoofdpersonage Jensen Ames is vernoemd naar de Jensen Interceptor uit de jaren 60 en rijdt in een zwaar gepimpte Ford Mustang.Need for Speed (2014)

Regie: Scott Waugh | Hoofdrollen: Aaron Paul, Dominic Cooper en Imogen Poots

Deze racefilm moest een volgende Fast & Furious-reeks lanceren, maar faalde daarin. Met rollen voor onder meer Aaron Paul en Dominic Cooper zien we veel snelle wagens voorbijrazen en ook nu speelt en Ford Mustang een belangrijke rol. Maar zoals in de games zien we ook heel wat andere razend snelle (Italiaanse) racewagens voorbijkomen. Vrrooeeemmmmmm!!!4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sunspot

Avatar

Gaan wel, vind FF1 dan de betere

xarkov

Avatar

Need for Speed was zo slecht nog niet.

Sunspot

Avatar

^

Games zijn top, sinds jaren '90 al. Helaas de film niet zo, maar wil wel een nieuwe zien, met andere karakters, omgeving

Dennis Rietkerk

Avatar

Halverwege mee gestopt, wat was dat saai en een slecht verhaal.

NieuwsFilm

meest populair