Algemeen

'Godzilla vs. Kong' dreigt 'The Matrix 4' weg te jagen

Nieuwe vertraging hangt in de lucht voor Godzilla vs. Kong.

door Bram de Groot om 11:35 in Algemeen
In april 2019 werden de opnames voor Godzilla vs. Kong afgerond en dat was nog voor de verschijning van Godzilla: King of the Monsters. Oorspronkelijk moest de clash tussen de twee grote filmmonsters in maart dit jaar verschijnen, maar deze werd uitgesteld om een betere film op te leveren. Nu lijkt het coronavirus de film dwars te gaan zitten.

De reden waarom nu al te veronderstellen is dat Godzilla vs. Kong wordt verplaatst is dat het boek The Art of Godzilla vs. Kong recent is verplaatst van 17 november 2020 naar 21 mei 2021. En exact op die datum staat op dit moment The Matrix 4 gepland, ook een film van Warner Bros. Pictures.

The Art Of Godzilla VS. Kong Which Was Originally To Be Release November 17th (3 days before the movies current release date) Has Been Pushed Back To May 21st, 2021, Meaning It's Very Likely Godzilla VS. Kong Will Be Delayed To MATRIX 4's Current Release Date And MATRIX 4 Will Be Pushed Back from r/boxoffice

Maar waarom?
Adam Wingards Godzilla vs. Kong lijkt een indirect slachtoffer te gaan worden van de coronacrisis. Het is in november namelijk druk met grote releases. Zo verschijnt begin november de Marvel-film Black Widow en niet veel later de 25e Bond-film No Time to Die. Het eveneens uitgestelde Soul komt die maand ook uit.

Wat betreft The Matrix 4 is een uitstel niet onlogisch. De productie van de film ligt nu al maanden stil. De vraag is nu tot wanneer de film dan uitgesteld zou worden.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Robbepost

Avatar

Ik heb gehoord dat er een enorme kikker meedoet die katten op vreet!

Chrischzz

Avatar

De beroemde Kaiju Kikra

Master Of Films

Avatar

Robbepost "Ik heb gehoord dat er een enorme kikker meedoet die katten op vreet!"
Cool Smiley face

Darthmar

Avatar

Ik vraag me af of er dit jaar nog wel films uitkomen.

NieuwsFilm

meest populair