Algemeen

Dode Mickey Mouse op nieuwe 'Deadpool'-art van boze bedenker

Rob Liefeld is echt niet blij met Disney.

door Jim Pedd om 22:30 in Algemeen
Deadpool-bedenker Rob Liefeld is niet blij met Disney. Dat wisten we natuurlijk al nadat hij diverse interviews gaf waarin hij vertelde dat de kans op een derde Deadpool-film klein is doordat die niet op de planning van Marvel staat. Maar nu doet hij een extra duit in het zakje met een nieuwe tekening.

Beide Deadpool-films waren een succes. Zowel kritisch als wat de box office betreft, was het goed gesteld. Fans wachten dan ook al langer op een nieuw deel, maar het lijkt erop dat The Mouse House er voorlopig geen ruimte voor heeft. Daar waren mensen overigens ook al bang voor. Disney maakt immers familievriendelijke films en Deadpool is behoorlijk grof en bloederig.

Dode Mickey Mouse
Mocht je je afvragen hoe Liefeld zich hierbij voelt, dan hebben we een stiekem wel gave foto waarin hij dat zelf even laat zien. We zien dat Deadpool op muizenjacht geweest is en daarbij een wel heel bekende muis heeft afgeknald. Het bloederige beeld kan je hieronder zien!
12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

TheWatcher

Avatar

Disney is allang geen 'mouse' meer, maar meer een rat.

centr1no

Avatar

Hetzelfde geldt voor alle 'superhelden' van Fox die allemaal automatisch onder Marvel geschoven zijn en in Marvels langetermijnplanning nog helemaal geen plekje hebben.
Als ze Deadpool werkelijk niet in het MCU willen omdat het te 'volwassen' is dan is er geen enkele reden waarom het niet onder 20th Century studio's zou kunnen worden gemaakt.
De productie van de Avatar vervolgen heeft ook gewoon doorgelopen.
Er is van Disney uit nog steeds totaal niets gezegd over eventuele plannen met rechten die ze verkregen hebben met de overname van Fox met uitzondering van al lopende producties.
Na de acquisities van Marvel en Lucasfilm hebben ze in een behoorlijk tempo behoorlijk wat films uitgepoept en het is uitermate vreemd dat er tot nu toe met de franchises van Fox bijna niets is gedaan.

Ang3l

Avatar

Een van de weinige superhelden die last heeft van de Mouse, omdat t nu eenmaal grover is. Hebben we bij de avengers en alle andere weinig last van gehad toch?

Maar deadpool nu de mond snoeren zou wel erg zijn....

WouterC

Avatar

@Ang3l, en deadpool is al letterlijk eerder de mond gesnoerd in Wolverine. Disney moet een Disney adult maken. Denk dat het ze niet speciaal kwaad zal doen.

GreenHornet

Avatar

Kinderen zijn opgegroeid met Ironman. En die zijn nu ook toe aan echte R rated Marvel stuff

Nitec

Avatar

Als je starwars kun verpesten kun je het met alles

Artificialis

Avatar

We hoeven ook niet meer op Alien films te rekenen. Veel van de opgekochte content van 20th Century Fox gaat regelrecht de prullenbak in.

Sunspot

Avatar

Logisch!

Als fans, liefhebbers dat al hebben, hoe moet het dan wel niet zijn voor de bedenken :(.

Deadpool hoort gewoon niet bij Disney thuis! Verkoop het gewoon, hij hoeft ook niet in het MCU per se.

Daarom, zo jammer nog steeds dat Disney Fox heeft over kunnen kopen

Frietgezicht

Avatar

Kunnen ze content zoals Alien en Deadpool niet verkopen aan een andere studio als ze er toch niks mee kunnen. Desnoods voor 7% van de opbrengst ofzo. Nu heeft niemand er iets aan.

IBO-0

Avatar

Mij boeit die mickey mouse niet voor mij is belangrijkste dat die lelijke rat niet gaat storen voor een nieuwe film Deadpool

deregtx

Avatar

En iedereen hier maar blij zijn dat X-Men terug naar Marvel ging... Ik heb voor de overname van Fox al gezegd dat het slecht zou zijn voor de X-Men Franchise...

NieuwsFilm

meest populair