Fans roepen Disney op 'Solo: A Star Wars Story' een vervolg te geven

Fans roepen Disney op 'Solo: A Star Wars Story' een vervolg te geven

Krijgen we dat vervolg dan toch?

Solo: A Star Wars Story kwam twee jaar geleden uit. Reden voor fans om Disney op te roepen alsnog een vervolg te maken. Met de tweede verjaardag werd in de Verenigde Staten op Twitter de hashtag MakeSolo2Happen trending.

Solo: A Star Wars Story werd de eerste flop in de Star Wars-franchise. De film werd achter de schermen gekoesterd door problemen. Het regieduo dat hem eigenlijk zou maken, werd door Lucasfilm ontslagen, waarop Ron Howard de film op tijd af mocht maken. Dat lukte hem, maar ondanks positieve recensies, werd het toch een flop.

Vervolg kan
De castleden, aangevoerd door Alden Ehrenreich die de rol van Han Solo speelde, hebben getekend voor drie films. Het zou dus goed kunnen dat binnen hun contract er mogelijkheden zijn voor die tweede film waar fans zo op hopen.

Een belangrijke vraag is echter of Disney dit wel ziet zitten, gezien de tegenvallende box office van de eerste film. De cliffhanger aan het einde van de film wees er wel op dat men een vervolg wilde maken. Fans hopen nog altijd dat die cliffhanger opgelost wordt. Een optie schijnt te zijn dat er een serie komt op Disney+.

NieuwsFilm

meest populair