Dit is Keanu Reeves als de nieuwe Wolverine

Welk Marvel-personage zou Reeves kunnen spelen?

John Wick-acteur Keanu Reeves speelt al jaren in grote blockbusters en in 2005 zagen we hem al eens in de comicfilm Constantine. De afgelopen periode wordt hij regelmatig in verband gebracht met een rol in het Marvel Cinematic Universe, maar het blijft wachten op een officiële bevestiging.

Eerder zei Marvel-baas Kevin Feige het volgende over Reeves: "We praten met hem voor bijna elke film die we maken. Ik weet niet wanneer en of hij ooit onderdeel zal worden van het MCU, maar we willen heel graag een juiste manier vinden om een samenwerking te realiseren."

Maar welke rol dan?
Over de rol die hij zou kunnen spelen zijn vele ideeën en wensen bij de fans. Zo werd de 55 jarige acteur als eens gelinkt aan Eternals en personages als Adam Warlock, Silver Surfer, Moon Knight en Ghost Rider. En uiteraard ook als opvolger van Hugh Jackman (51 jaar) als Wolverine.

Hieronder zie je via de online creatieveling Pablo (@pabloruizzx) een blik op hoe Reeves eruit zou zien als Logan. Daarna ook een eerder ontwerp voor Ghost Rider.




NieuwsFilm

meest populair