De 4 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Er zijn weer een aantal interessante nieuwe titels op Netflix te vinden.

Netflix heeft ook deze week zijn catalogus aangevuld met een aantal interessante titels. Die nieuwe toevoegingen hebben we hieronder in een handig overzicht voor je op een rijtje gezet.

Midway (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Roland Emmerich | Cast: Ed Skrein, Patrick Wilson, Woody Harrelson, e.a.
Nog geen halfjaar na het bombardement van Pearl Harbor, gaan de overgebleven Amerikaanse troepen opnieuw de strijd aan tegen de Japanners. De mariniers van beide landen proberen in een beslissende slag de Stille Oceaan in handen te krijgen. De Amerikanen moeten daarvoor het strategische eiland Midway zien te beschermen.

Wind River (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Taylor Sheridan | Cast: Jeremy Renner, Elizabeth Olsen, Gil Birmingham, e.a.
Wildjager Cory Lambert helpt de beginnende FBI-agente Jane Banner bij haar onderzoek naar de moord op een tienermeisje in een afgelegen indianenreservaat in Wyoming. De twee verschillen als dag en nacht van elkaar, maar zijn desalniettemin vastberaden om de zaak samen tot een goed einde te brengen.

La Corazonada (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Alejandro Montiel | Cast: Luisana Lopilato, Joaquín Furriel, Rafael Ferro, e.a.
Politieagente Manuela 'Pipa' Pelari werkt aan haar eerste grote zaak. Samen met de controversiële inspecteur Francisco Juanez moet ze de gewelddadige moord op een jonge vrouw op zien te lossen. De beste vriendin van het slachtoffer wordt al snel aangemerkt als hoofdverdachte. Ondertussen doet Pelari ook onderzoek naar haar baas, die ze verdenkt van een gruwelijk misdrijf.

Ya No Estoy Aqui (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Fernando Frias | Cast: Juan Daniel Garcia Treviño, Xueming Angelina Chen, Jonathan Espinoza, e.a.
De zeventienjarige Ulises is helemaal gek op Colombiaanse cumbiamuziek. Ook is hij de leider van een vreedzame jeugdbende in de stad Monterrey. Door een naar misverstand met lokale gangsters, kan hij niets anders dan vluchten naar de Verenigde Staten. Daar moet hij in een kleurrijke wijk in New York zijn draai zien te vinden.

NieuwsFilm

meest populair