Officieel: 'Sonic' keert terug voor deel 2!

Officieel: 'Sonic' keert terug voor deel 2!

Sonic the Hedgehog was een van de grote successen dit jaar.

Eerder dit jaar was de live action-animatiefilm Sonic the Hedgehog (of simpelweg Sonic in Nederland) een groot kassucces nadat deze in aanloop nog flink werd bekritiseerd. De reviews van de filmcritici bleken doorgaans goed en daarna volgde er een wereldwijde bioscoopomzet van ruim 300 miljoen dollar.

Met een budget van 85 miljoen dollar was de film van regisseur Jeff Fowler zeker geen koopje. Er werden ook miljoenen besteed aan de redesign van het Sega-figuurtje. Maar na het succes en wat voorbereiding achter de schermen is nu definitief de kogel door de kerk: Sonic keert terug voor een tweede film! Dit werd bekend via Variety.

Meer Sonic the Hedgehog
Het gamepersonage wordt in het tweede deel opnieuw tot leven gewekt door Paramount Pictures en Sega Sammy. Regisseur Fowler staat weer aan het roer en de koers wordt uitgestippeld door scriptschrijvers Pat Casey en Josh Miller.

Sonic hintte al naar een vervolg. Aan het einde was namelijk Tails te zien die op zoek is naar Sonic. Van Dr. Ivo Robotnik zijn we ook nog niet af. Een verschijningsdatum is er nog niet.



NieuwsFilm

meest populair